Humana Press

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de publicacions periòdiquesHumana Press
Tipuseditorial Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
Data d'inici1976 Modifica el valor a Wikidata
Data de finalització2006 Modifica el valor a Wikidata
FundadorThomas L. Lanigan i Julia Lanigan
Lloc de publicacióNova York Modifica el valor a Wikidata
EstatEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata

Humana Press és un editor acadèmic de llibres i revistes de ciència, tecnologia i medicina. Humana publica més de 100 llibres nous i 25 revistes per any, amb una llista d'uns 1.500 títols en àrees com la biologia molecular, neurociència, investigació del càncer, patologia, i medicina.[1]

L'empresa va ser fundada el 1976 a Clifton, Nova Jersey per Thomas L. Lanigan i la seva esposa, Julia Lanigan, ambdós químics, i va publicar el seu primer llibre el 1977. L'empresa va ser adquirida per Springer Science+Business Media a la tardor de 2006 i continua publicant-se sota el segell d'Humana Press.[2] Els empleats de l'empresa van romandre a la seu a Totowa, Nova Jersey fins al juny 2008, quan van ser traslladats a les oficines de Springer a Nova York.

Després de les àrees d'investigació d'interès dels seus fundadors, les publicacions d'Humana se centren en les àrees de biologia molecular i medicina. El producte estrella d'Humana és la sèrie de llibres Methods in Molecular Biology (Mètodes en biologia molecular), que ha produït més de 1200 volums publicats, més de 33.000 protocols individuals i una àmplia base de dades en línia, Springer Protocols.

Sèrie de llibres seleccionats[modifica]

Revistes seleccionades[modifica]

Referències[modifica]

  1. Humana Press Arxivat 2007-09-28 a Wayback Machine. website, accessed October 15, 2007.
  2. Publishers Weekly. Arxivat 2008-03-19 a Wayback Machine. "Springer Buys Humana; Blackwell Adds Brandywine." September 5, 2006.