Josep Francesc Almeria Serrano

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJosep Francesc Almeria Serrano
Biografia
Naixement1962 Modifica el valor a Wikidata (61/62 anys)
Alcoi Modifica el valor a Wikidata
Diputat a les Corts Valencianes
11 juny 2015 – 4 març 2019
Circumscripció electoral: Alacant
Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
FormacióUniversitat de Barcelona
Universitat de València Modifica el valor a Wikidata
Activitat
OcupacióConsultor d'empreses
PartitSense afiliació política

Josep Francesc Almeria Serrano (Alcoi, 1962) és un consultor d'empreses i polític valencià. Va estar diputat a les Corts Valencianes, per Podem, en les eleccions de 2015. Una vegada disoltes les Corts de la IX Legislatura, Almeria es va desvincular totalment de Podem, mitjançant un comunicat de premsa.

Llicenciat en Psicologia per la Universitat de València, Diplomat en Psicologia Industrial per la Universitat Complutense de Madrid, M.B.A. per la Middlesex University de Londres i Master en Business Intelligence per l'EAE Business School de la Universitat de Barcelona. Josep Francesc Almeria ha treballat principalment en el món de la consultoria d'empreses. L'any 2002 fou triat membre electe de la Junta Directiva de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) passant a presidir aquesta organització, de forma electa, des de 2006 a 2014, desenvolupant una forta activitat associativa i articuladora de la societat civil, en defensa d'aquest col·lectiu, considerat el primer agent cultural del País Valencià.[1]

Sense afiliació política anterior, Almeria participà, com a independent, en les llistes electorals de la candidatura de Podem de la Circumscripció d'Alacant, resultant elegit Diputat Autonòmic en les eleccions a les Corts Valencianes de 2015. Disoltes les Corts de la IX Legislatura, al març de 2019, Almeria es va desvincular totalment de Podem, mitjançant un comunicat de premsa, adjuntant un informe de rendició de comptes per la seua activitat com a Diputat Autonòmic, d'acord amb el codi ètic vigent de Podem.

Referències[modifica]

  1. «Fitxa Diputat». Corts Valencianes. Arxivat de l'original el 23 de setembre 2015. [Consulta: 5 juliol 2015].