Llista de monuments de Barcelona

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Mapa de tots els punts
OSM
Descarrega format KML

Llista de monuments de Barcelona inclosos en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic Català i en el catàleg de Patrimoni Arquitectònic de Barcelona.

Districtes de Barcelona

La llista es divideix en llistes per districtes i, en algun cas, per barris:

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Llista de monuments de Barcelona
  • Punt d'Informació Cartogràfica al web de l'ajuntament de Barcelona. Permet obtenir plànols amb els edificis protegits marcats sobre el parcel·lari, a escales entre 1:200 i 1:5000. Seleccioneu "Urbanístic" com a "Tipus de plànol" i els edificis protegits apareixeran ratllats de verd. A escales grans, aquests es marquen amb una lletra Arxivat 2012-06-22 a Wayback Machine.: A pels béns culturals d'interès nacional. B pels béns culturals d'interès locals. C pels béns d'interès urbanístic. D pels béns d'interès documental (es poden enderrocar després de fer un aixecament per documentar com eren).
  • El Geoportal del web de l'ajuntament de Barcelona utilitza els mateixos símbols, però podeu triar les capes que voleu veure. Els monuments protegits es poden seleccionar a la categoria del Catàleg Arquitectònic de Barcelona.
  • El Punt d'Informació Urbanística de l'ajuntament de Barcelona. A més del mapa amb les proteccions, clicant una parcel·la es pot accedir a la fitxa del catàleg de patrimoni.