MediaWiki Discussió:Common.css/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Em demanen incloure un estils per a les caixes de navegació (navbox), tracta d'afegir este codi:

/* default skin for navigation boxes */
table.navbox {            /* navbox container style */
  border:1px solid #aaa;
  width:100%; 
  margin:auto;
  clear:both;
  font-size:88%;
  text-align:center;
  padding:1px;
}
table.navbox + table.navbox {
  margin-top:-1px;        /* single pixel border between adjacent navboxes (doesn't work for IE6, but that's okay) */
}
.navbox-title, .navbox-abovebelow, table.navbox th {
  text-align:center;      /* title and above/below styles */
  padding-left:1em;
  padding-right:1em;
}
.navbox-group {           /* group style */
  white-space:nowrap;
  text-align:right;
  font-weight:bold;
  padding-left:1em;
  padding-right:1em;
}
.navbox, .navbox-subgroup {
  background:#fdfdfd;     /* Background color */
}
.navbox-list {
  border-color:#fdfdfd;   /* Must match background color */
}
.navbox-title, table.navbox th {
  background:#ccccff;     /* Level 1 color */
}
.navbox-abovebelow, .navbox-group, .navbox-subgroup .navbox-title {
  background:#ddddff;     /* Level 2 color */
}
.navbox-subgroup .navbox-group, .navbox-subgroup .navbox-abovebelow {
  background:#e6e6ff;     /* Level 3 color */
}
.navbox-even {
  background:#f7f7f7;     /* Even row striping */
}
.navbox-odd {
  background:transparent; /* Odd row striping */
}
 
@media print {
    .navbox {
        display: none;
    }
}

alguna objecció? –Pasqual · discussió · xat 16:52, 23 juny 2008 (CEST)

Atenció, que no es tracta d'afegir sinó de modificar i ampliar els que ja tenim. --V.Riullop (parlem-ne) 17:53, 23 juny 2008 (CEST)
Ara ho he vist, tenim:
/* default skin for navigation boxes */
table.navbox {
    background-color: #f9f9f9;
    border: 1px solid #aaa;
    clear: both;
    font-size: 90%;
    margin: 1em 0em 0em;
    padding: 2px;
    text-align: center;
    width: 100%;
}
 
table.navbox th {
    background-color: #ccf;
    padding-left: 1em;
    padding-right: 1em;
}

@media print {
    .navbox {
        display: none;
    }
}

Sembla que el codi actual del la versió anglesa és més complet. Ens canviarà una mica els colors, però res greu. Primer volia fer la proposta, ara els provaré al meu monobook.css i si no veig hi ha més dubtes i els canvis no afecten els navbox antics, faré els canvis –Pasqual · discussió · xat 12:32, 25 juny 2008 (CEST)

Estil de citacions.

Hola! He fet estos canvis mirant de millorar la legibilitat de les citacions. Hi he fet servir un joc de colors de manera que les citacions ja llegides en una sessió de navegació es tornen en un color més amagat, una font de lletra més petita, i que ocupe el mínim espai possible en el text. Ho he fet seguint l'estàndar de CSS, i al Firefox es veu bé. Ara, d'altres navegadors, si no es veu com s'espera, podeu fer els comentaris ací per a arreglar-ho. Què us sembla?. --Joanot Martorell 14:03, 8 ago 2009 (CEST)

Jo veig que queden amagades totes les citacions, no només la que he llegit. --V.Riullop (parlem-ne) 14:38, 8 ago 2009 (CEST)
Fet Fet! Potser que augmente la diferència entre els colors dels enllaços "visitats" i "no visitats". I ara?. --Joanot Martorell 14:42, 8 ago 2009 (CEST)
Ara veig la diferència de colors, però el fet que sigui petit i en cursiva no queda gaire clar, es veu massa difús. Jo hi trauria la cursiva. --V.Riullop (parlem-ne) 19:24, 9 ago 2009 (CEST)
La questió és que es tracta de fer-lo un poc més difús. Crec que per a un usuari que té un rol predominantment de lector, les notes a peu no tenen tanta importància com ho pot tenir per a un de rol d'editor. No?. Buscava de fer que la lectura dels textos fora més còmoda sense veure's interromput amb tant de numerets per dojo. --Joanot Martorell 12:25, 10 ago 2009 (CEST)
Doncs jo diria que és precisament al revés, és el lector qui les ha de cliquejar. I ara per ara dónes unes quantes voltes amb el ratolí abans no l'encertes... --Arinsau (disc.) 16:21, 10 ago 2009 (CEST)
Primer de tot gràcies Vriullop per redirigir-me aquí. Quant al nou codi haig de dir que amb el navegador IE8 es veu fatal, microscòpic. He hagut de doblar el nivell de zoom de les pàgines per començar a veure-ho mitjanament bé! Els colors, les cursives, i tot el demés m'és indiferent, em semblarà correcte qualsevol proposta. Només demano el doble de mida, i potser que no quedi tant enganxat a la línia superior, si se'n pogués abaixar una mica la posició crec que milloraria. --Arinsau (disc.) 20:07, 9 ago 2009 (CEST)
A mi em segeixen apareixent totes en gris encara que no les hagi clicat i això dificulta veure les notes i referències en els articles.--KRLS , (disc.) 02:19, 10 ago 2009 (CEST)
Ja he arreglat quant a la grandària per al navegador IE 8.0. Quant als colors en gris, només es mantenen dins d'una mateixa sessió del navegador (no quant a sessió de compte d'usuari a la viquipèdia). Les notes a peu no tenen cap canvi de color. --Joanot Martorell 12:23, 10 ago 2009 (CEST)
Ho segueixo veient molt mini, inclús refrescant memòria cau. Quant a la separació envers la línia superior s'ha notat un pèl la millora però quan coincideix amb la cua de les 'p' 'j' 'g' 'q' persisteix l'enganxi. --Arinsau (disc.) 16:21, 10 ago 2009 (CEST)
Estàs segur de que ho recàrregues bé? És amb Ctrl+F5 o prement Ctrl mentres fas clic al botó de recarregar. Jo ho he mirat a l'IE 8.0 i no ho veig mini com dius. En tot cas, ho he tornat a modificar, he tret la itàlica que, de fet, dificultava poder clicar-lo, i els canvis de color també. Quant a l'alçada, ho he devallat un xic. --Joanot Martorell 08:26, 11 ago 2009 (CEST)
Perfecte Joanot! Ara està collonut! --Arinsau (disc.) 10:00, 11 ago 2009 (CEST)

External links icons removed

Hello! If this CSS adds or modifies icons shown after external links, you'll be interested in knowing that such icons have been removed from MediaWiki core, a change which will reach this wiki in few days. You may want to consider whether you still need them. If you have questions, please ask at bugzilla:63725. Regards, Nemo 11:45, 10 abr 2014 (CEST)