Plantilla:Infotaula persona/descparàmetres

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Paràmetres[modifica]

Aquesta Infotaula està dissenyada per a recuperar des de Wikidata el valor dels paràmetres, quan aquests no s'informin com a paràmetre manual. Aquesta recuperació es fa per defecte en la majoria de paràmetres. No obstant, alguns pocs paràmetres, només es recuperen des de WD quan s'indica de forma expressa.

En tots els casos, la informació aportada com a paràmetre manual, és prioritari al contingut de WD.

En resum, els paràmetres es mostraran quan:

 • S'informa manualment algun contingut al fer servir la infotaula dins l'article
 • Si -tot i deixar-ho sense informar- està previst obtenir la informació des de WD per defecte (vegeu taula)

Els paràmetres NO es mostraran si:

 • Ni s'informa ni està previst carregar-ho des de WD.
 • Si s'indica expressament que NO s'ha de carregar des de WD, tot i que estigui previst fer-ho per defecte. Indicar-ho posant noWD com a valor.
Paràmetres amb blocs de dades

La infotaula sap tractar certs blocs de continguts preformatats que es construeixen a les "pre-infotaules" que tracten els antics articles amb paràmetres no previstos en aquesta infotaula. Aquesta situació es dóna principalment als esportistes que hi comptaven amb infotaules amb contingut molt especialitzat i més abundós que el que incorpora {{infotaula persona}}. Vegeu "tractament antigues infotaules" per a més detalls.

Paràmetres de control de la infotaula

Els següents paràmetres permeten alterar el funcionament estàndard de la infotaula. El seu ús s'hauria de limitar a situacions excepcionals, per a mantenir l'homogeneïtat entre articles d'una mateixa temàtica.

Paràmetre Explicació
wikidata no, quan es vulgui forçar la desaparició del botó de "modificar Wikidata" que es mostra al peu de la infotaula
item Codi d'item wikidata (Qnnnnn) que es vol fer servir quan sigui diferent al de l'article vigent. Pot ser útil quan la infotaula està en un espai de proves, d'usuari, etc. sense codi WD.

També és pot fer servir quan posem una infotaula d'un element dins l'article d'un altre.

amplada_infotaula en format 100px / 250px, etc.
color_capçalera Per canviar el color del fons de la capçalera i les seccions. Podeu consultar la llista de colors HTML. Per defecte, les biografies van en aquest color. Cal evitar fer servir aquest paràmetre.


Paràmetres de contingut[modifica]

Paràmetre Explicació WD
Bloc INICIAL
nom Nom de la persona (si ho deixeu en blanc sortirà el nom de la pàgina, sense complements entre parèntesi).
prefix_honorific Títol honorífic que precedeix el nom. Ex.: Sir, SAR, etc. Tractament honorífic (P511)
sufix_honorific Reconeixement honorífic que complementa el nom per darrera. Pot ser:
 • oficial, com ara, CVO, OBE, ex.: Sir / Ernest Shackleton / Kt, OBE
 • no oficial, Ex.: Joan Andreu, el príncep valent. Mata-Hari, la imatge de la perversió..... .

No s'hauria de fer servir pels títols oficials, si aquest ja formen part del nom Carles V, emperador del Sacre Imperi, o per a indicar càrrecs o títols que es descriuran en altres paràmetres de la taula, com ara, "títol", "càrrec" o "altres noms".

Tractament honorífic (P511)
imatge El nom de la imatge: abc.jpg, xpz.png, 123.gif, etc. sense formats wiki tipus "fitxer:....".

Quan el contingut WD és "sense valor", el resultat és similar a no tenir contingut. Si no existeix Imatge (P18) a WD, intenta mostrar Imatge de la placa commemorativa (P1801)

Imatge (P18) o Imatge de la placa commemorativa (P1801)
mida_imatge
La mida en la qual es mostrarà la imatge : 200px (per definir l'amplada), o 200x300px (amplada màxima & alçada màxima). Per defecte serà 225x300px quan no s'informi. Cal evitar fer servir aquest paràmetre.
peu La llegenda de la imatge si cal. Intenteu incloure-hi la data i circumstància de la foto. Llegenda (P2096) + Data (P585) de Imatge (P18) o de Imatge de la placa commemorativa (P1801)
alt Text alternatiu que apareix quan es posiciona el cursor sobre la imatge.
nom_original El nom escrit en la llengua materna de la persona, si és en diferent alfabet o està catalanitzat. Per a evitar redundàncies, no es mostra quan és igual a nom o a nom_naixement. Nom original (P1559) o Nom en la llengua original (P1705)
nom_original_lleng La llengua del nom original de la persona.
nom_temple Els noms de temple són habitualment usats per anomenar a la reialesa de xinesos, coreans (períodes Goryeo i Joseon), i vietnamites (en dinasties com la Trần, la Lý, i la Lê). Aquests no han de confondre's amb els noms d'era, ni amb el nom pòstum, tot i que també s'assigna després de la mort del seu titular. Nom de temple (P1785)
nom_postum Nom honorífic donat a la reialesa, els nobles, i de vegades a altres, a l'Àsia Oriental després de la mort de la persona. Es fa servir gairebé exclusivament en lloc d'un nom personal o altres títols oficials durant la seva vida. Nom pòstum (P1786)
nom_naixement El nom complet i oficial legalment, quan és diferent del nom. Quan aquest es recupera de WD, no es mostra quan és igual a nom. Nom de naixement (P1477)
lloc_naixement Lloc de naixement: ciutat, regió administrativa, estat sobirà. Lloc de naixement (P19)
data_naixement Data de Naixement: Feu servir les plantilles que donen format i calculen l'edat. {{Data naixement i edat|1930|1|15}} (si és viu) o {{Data naixement|1930|1|15}} (si és mort). Visiteu Plantilla:Data_naixement per més detalls. Data de naixement (P569)
bateig La data de bateig quan aquesta està la única documentada i no es disposa de la data de naixement. Si es posen les dues, només es mostrarà la de naixement. Data de bateig (P1636)
floruit La data o dates en que se sap que estava "professionalment actiu". Manualment, s'informarà una o dues dates separades per un guió.
Tractament floruit
 • En tractar-se d'una dada relacionada a l'activitat, la infotaula la posa en el lloc corresponent a periode_actiu dins el bloc professional
 • Però si no en disposem de data_naixement i/o de data_defuncio, llavors la situa en aquest bloc, indicant que és "fluorit". En tot cas, si disposem de bateig, serà prioritària ja que se suposa més propera a naixement.
Floruit (P1317)
lloc_defuncio Lloc de la defunció: ciutat, regió administrativa, estat sobirà. Lloc de defunció (P20)
data_defuncio Data de Defunció: {{Data defunció i edat|1995|10|9|1930|1|15}} (si es coneguda). Data de defunció (P570)
causa_defuncio Causa de la mort: nom malaltia, suïcidi, assassinat, etc. Causa de mort (P509)
descobriment_cos Lloc on es va descobrir el cos quan és diferent d'on va morir.
lloc_desaparicio Quan no s'ha confirmat la mort, sinó que va desaparèixer (naufragis, accidents aeris,..). Punt de desaparició i/o número de vol, nom nau, batalla, etc. on va ocórrer.
data_desaparicio Data en que es va donar per desaparegut. Data de desaparició (P746)
sepultura Lloc de l'enterrament, de la sepultura. Lloc d'enterrament (P119)
coordenades_sepultura Coordenades de la tomba, sepultura etc. Si és informació manual. feu servir la plantilla de coordenades {{coord}}. Coordenades (P625) de Lloc d'enterrament (P119)
residencia Localitat on resideix la persona. Residència oficial (P263) o Residència (P551)
nacionalitat Nacionalitat.
ciutadania Estat de ciutadania legal quan és diferent de «nacionalitat» (descrit anteriorment). Aquests dos paràmetres s'haurien de fer servir de forma alternativa. Aquest paràmetre no és recull de forma automàtica des de WD. Requereix "siWD" com a valor de paràmetre manual per a ser recuperat. Ciutadania (P27) + els qualificadors:
altres noms Altres denominacions per la que la persona és coneguda, si són diferents de nom i nom_naixement però que tenen una consideració igualment formal. Acostumen a tenir versions lingüístiques. Exemple: Jesús de Natzaret vs Crist o el Fill de Déu.

La infotaula tracta alguns qualificadors WD per a centrar l'àmbit d'actuació d'aquesta informació.

Nom (P2561) + els qualificadors:
alies / nom_ploma Pseudònims, sobrenom o àlies de la persona. A diferència del paràmetre anterior -altres_noms- no es tradueixen, ja que acostumen a ser una rúbrica alternativa del nom formal. En el cas d'escriptors, novel·listes, periodistes, assagistes i poetes, cal informar-los com a nom_ploma= xxxx, ja que aquesta informació apareix al bloc professional.

La infotaula tracta alguns qualificadors WD per a centrar l'àmbit d'actuació d'aquesta informació.

Altres noms (P742) + els qualificadors:
etnia ètnia a la qual pertany aquesta persona. Grup ètnic (P172)
ideologia Tendència política o pensament d'aquesta persona. Ideologia política (P1142)
religió Religió reconeguda. Religió (P140)
educacio Tipus de formació que ha rebut.
alma_mater Alma mater, universitat on ha cursat els darrers estudis superiors o amb la qual està vinculat a aquesta persona. Si està manualment complimentat aquest paràmetre o la tesi, no s'executarà la consulta a WD Educació (P69) + els qualificadors:
tesi Títol de la tesi doctoral. Paràmetre manual, ja que d'existir a WD ha d'estar vinculat als seus estudis universitaris i es tracta conjuntament amb alma_mater
tesi_any Any de publicació de la tesi. Condicionat a l'existència de tesi.
direccio_tesi Professor director de la tesi publicada. Condicionat a l'existència de tesi.
conegut_per Una ressenya del perquè és coneguda la persona. No s'ha de confondre amb la professió (escriptor, artista, etc.) que hauria de figurar a ocupació.
aliats Grups o famílies afins al seu pensament o causa
etiqueta_aliats Permet canviar el text de l'etiqueta que es mostrarà per descriure aquest paràmetre. Per defecte és Aliats
rivals Grups o famílies rivals o enfrontats amb el seu pensament o causa
etiqueta_rivals Permet canviar el text de l'etiqueta que es mostrarà per descriure aquest paràmetre. Per defecte és Rivals
alçada Si la persona es coneguda per l'alçada (ex.: la persona més alta, més baixa, etc.), o quan les característiques físiques són rellevant per la professió (ex.: actors, jugadors de bàsquet, etc.). Alçària (P2048)
pes Feu-lo servir quan les característiques físiques són rellevant per la professió (ex.: actors, esportistes, etc.). Ha d'anar acompanyada de la data en qual es va mesurar. Pes (P2067)
lateralitat Mà destra (dretà/esquerrà/ambdues). Aquest paràmetre és independent de la professió de la persona.

Dins les característiques esportives existeix Mà de joc (P741) que tracta específicament la seva forma de jugar.

Lateralitat (P552)
ulls Color dels ulls. Feu-lo servir quan les característiques físiques són rellevant per la professió (ex.: actors, personatges històrics, etc.). Color dels ulls (P1340)
cabells Color dels cabells. Feu-lo servir quan les característiques físiques són rellevant per la professió (ex.: actors, personatges històrics, etc.). Color de cabell (P1884)
mesures Dada de format lliure per indicar altres mesures destacables, si fos el cas.
Bloc DADES PROFESSIONALS
camp_treball Àmbit temàtic on desenvolupa la seva activitat. Útil en professions genèriques: enginyeria, medicina,..Investigació, assistencial, etc. Camp de treball (P101)
etiqueta_camp_treball Permet canviar el text de l'etiqueta que es mostrarà per descriure aquest paràmetre. Per defecte és Camp de Treball
ocupacio Ocupació, feina, activitat professional, camp científic, disciplina artística, etc. Ocupació (P106) amb tractament femení
etiqueta_ocupacio Permet canviar el text de l'etiqueta que es mostrarà per descriure aquest paràmetre. Per defecte és Ocupació
epoca Més enllà del periode_actiu previst per indicar dates, epoca permet indicar períodes històrics on va viure o exercir aquesta persona, època romana, etc. Període (P2348)
etiqueta_epoca Permet canviar el text de l'etiqueta que es mostrarà per descriure aquest paràmetre. Per defecte és Època
periode_actiu Interval de temps (19xx - 20nn) o període genèric (segle XX / fins la seva mort / etc.) en que va desenvolupar l'activitat professional. Inici del període d'activitat (P2031) + Fi del període d'activitat (P2032)
organitzacio / ocupador / mitjans Empresa, organisme o institució on ha desenvolupat la seva activitat. Aquest paràmetre té diferents sinònims que permeten que surti una etiqueta diferent per a descriure'ls quan s'informen manualment. Ocupador (P108) + els qualificadors:
etiqueta_organitzacio Permet canviar el text de l'etiqueta que es mostrarà per descriure aquest paràmetre. Per defecte és Ocupador
Subconjunt FILÒSOFS
era Dada vinculada a filòsofs. Descriu l'etapa filosòfica: Antiga, medieval, moderna, contemporània, etc.

També es fa servir per mostrar els noms de l'era que han existit durant el mandat dels emperadors orientals. Ex.: Emperador Wu de Han

regio Dada vinculada a filòsofs. Descriu la zona filosòfica: Oriental, occidental, hindú, etc.
escola_tradicio Dada vinculada a filòsofs. Alguna de les escoles i corrents filosòfics
interessos Àrees de la filosofia i el pensament sobre els que va treballar i versa la seva obra. Aspecte d'estudi dins la seva professió en el que està interessat. Aquesta dada prové dels perfils de filòsofs, si bé es pot fer servir per altres finalitats. Interessat en (P2650)
idees Dada -originalment- vinculada a filòsofs. Altres professionals enfrontats amb la línia de pensament i treballs d'aquesta persona. Aspectes concrets del pensament, no confondre amb ideologia o escola_tradicio
opositors Dada vinculada a filòsofs. Descriu els seus "opositors ideològics" o d'escoles contràries. No confondre amb rivals, més orientat a rivalitats polítiques, socials o de clans familiars.
Subconjunt ARTISTES
art Disciplina artística on treballa o destaca la persona
genere Gènere artístic on es pot enquadrar aquesta persona. (ex.: pintura, escultura, teatre, etc.). Si es fa servir aquest paràmetre, el "moviment" i l'"estil" haurien de referir-se a la vessant artística. Gènere artístic (P136)
moviment Moviment on es pot enquadrar aquesta persona. Pot ser artístic o social, (no partit polític ni ideologia política, ja que tenen un paràmetre específic). Moviment (P135)
estil Estil (habitualment artístic) on s'emmarca l'obra d'aquesta persona.
tematica Temàtica artística destacada a l'obra d'aquesta persona.
mestres Mentors o professors que han participat a la formació d'aquesta persona. Professors (P1066)
deixebles Professionals formats per aquesta persona o continuadors directes de la seva obra. Alumnes (P802)
influencies_de Persones o grups de referència en els quals aquesta persona s'ha inspirat. Influències (P737)
influi_en Professionals sobre els quals aquesta persona ha influït amb el seu estil.
llengua Llengua en la que escriu o publica aquesta persona. Aquest paràmetre no és recull de forma automàtica des de WD. Requereix "siWD" com a valor de paràmetre manual per a ser recuperat. Llengua (P1412)
agent Agent que porta l'activitat d'aquesta persona. És un paràmetre propi d'artistes o esportistes que tenen un representant en les seves relacions públiques. Representat per (P1875)
editor Editor de l'obra d'aquest autor. És un concepte equivalent a discografica per a músics o organitzacio per a altres ocupacions.
salari Salari anual. Salari (P3618)
patrimoni_personal Valor estimat del seu patrimoni o dels guanys totals de la seva carrera professional. Patrimoni net estimat (P2218) o Diners del premi (P2121)
Subconjunt MILITARS
lleialtat Nom dels països o bandera dels exèrcits amb els que ha servit. No especifiqueu aquí l'arma ni la unitat, ja que tenen paràmetres específics. Lleialtat (P945)
periode_actiu_militar Període d'activitat exclusivament militar, quan aquest sigui tant sols una part reduïda de l'activitat professional. Si la persona ha estat militar majoritàriament, és pot indicar a periode_actiu que es fa servir pel conjunt de l'activitat professional.
arma Tipus d'exèrcit (terra, marina, aire) i arma (infanteria, artilleria, etc.). Branca militar (P241)
rang Màxim rang aconseguit. Si ha aconseguit diferents rangs a diferents exèrcits, es poden indicar més d'un. Rang militar (P410)
unitat Destacaments militars on ha estat destinat sense comandament. No s'ha d'informar si es fa servir el paràmetre "comandaments", ja què aquest és més rellevant.
comandaments Unitats, regiments, vaixells, etc. on ha ostentat el comandament. Si hi ha més d'un, indicar la data d'activitat. Comandament (P598)
batalles Guerres i/o batalles on ha participat. Si ha estat a diverses batalles d'una mateixa guerra, estructurar la informació en dos nivells:
 • guerra xxxx
  • batalla yyy
  • batalla zzz
Conflicte (P607)
victories Victòries / baixes provocades. Utilitzat en personatges singulars com els franctiradors o els pilots d'avió que porten una comptabilitat personal de victòries "u contra u".
altres ocupacions Altres activitats professionals compartides amb la carrera militar.
Subconjunt ASTRONAUTES
temps_espai Dies, hores i minutes que ha estat a l'espai durant les seves missions. Temps a l'espai (P2873)
eva1 Nombre d'activitats extra-vehiculars
eva2 Temps dedicat a activitats extra-vehiculars
tripulacio Equip de vol al que pertany
missio_espacial Missions en les que ha format part Missió espacial (P450)
insignia_missio Logotip de les missions en les que ha format part Logotip (P154) de Missió espacial (P450)
Subconjunt RELIGIOSOS
orde Orde religiosa a la que pertany la persona. Orde religiós (P611)
ordenacio Data i, opcionalment, lloc on va ser ordenat sacerdot. Data d'inici (P580) o Data (P585) de Orde religiós (P611)
consagracio Data i, opcionalment, lloc i bisbe que el va consagrar com a bisbe. A WD aquestes dades s'han de figurar subordinades al Càrrec (P39) = "Bisbe ...", com els qualificadors Data d'inici (P580) o Data (P585), Diòcesi (P708), Nomenat per (P748).
proclamacio Data i, opcionalment, lloc on va ser proclamat cardenal. A WD no sempre s'informa del nomenament de cardenal com un càrrec més, ja que es considera una qualificació d'un bisbe (que si que existeixen com a Càrrec (P39). Cas d'existir a WD, aquestes dades s'han de figurar subordinades al Càrrec (P39) = "Cardenal...", com els qualificadors Data d'inici (P580) o Data (P585), Diòcesi (P708), Nomenat per (P748).
enaltiment Tipus d'enaltiment reconegut. Ex.: Sant, Màrtir, Renovador de la societat, etc. Si el nom amb que es conegut va canviar respecte al seu nom propi que figura a la capçalera de la infotaula, caldria informar-ho aquí. Exemple: '''Sant Joan Pau II<br>Papa i confessor''' A WD l'enaltiment és un multivalor amb els diferents graus atorgats (beat, servent, sant, etc.) informats a:

Estat de canonització (P411) amb tractament femení + els qualificadors:

data_beatificacio Data en que va ser beatificat. Si s'informa aquesta dada no es generarà l'enaltiment des de WD i s'hauria d'informar manualment. Data (P585) del Estat de canonització (P411) que sigui "beat"
lloc_beatificacio Lloc on va ser beatificat. No es tractarà si no existeix data_beatificacio manual. Ubicació (P276) del Estat de canonització (P411) que sigui "beat"
beatificat_per Qui el va beatificar. No es tractarà si no existeix data_beatificacio manual. Concedit per (P1027) del Estat de canonització (P411) que sigui "beat"
data_canonitzacio Data en que va ser canonització. Si s'informa aquesta dada no es generarà l'enaltiment des de WD i s'hauria d'informar manualment. Data (P585) del Estat de canonització (P411) que sigui "sant"
lloc_canonitzacio Lloc on va ser canonització. No es tractarà si no existeix data_canonitzacio manual. Ubicació (P276) del Estat de canonització (P411) que sigui "sant"
canonitzat_per Qui el va canonitzar. No es tractarà si no existeix data_canonitzacio manual. Concedit per (P1027) del Estat de canonització (P411) que sigui "sant"
lloc_pelegrinatge Lloc de pelegrinatge on s'apleguen els seus fidels per a recordar la seva memòria.
venerat_a Religió, secta o moviment que el reconeix la distinció.
festivitat Dia en que es celebra la festivitat commemorativa. Festivitat (P841)
fets destacables Miracles, aparicions i altres fets que donen la persona el seu reconeixement.
iconografia Simbologia amb que se'l representa iconogràficament.
patronatge Gremi, professió, grup social, lloc, malaltia, etc. que identifica aquesta figura amb el seu patró protector. Patró de (P2925)
supressio_culte Data i circumstàncies en que va ser eliminat el culte a aquesta figura.
suprimit_per Nom de qui va decidir la supressió del culte.
continuadors Persones destacades que van continuar la seva doctrina.
Subconjunt MÚSICS
veu Tipus de registre vocal en solistes i, especialment en cantants d'òpera.
Registres vocals
Veus femenines

Veus masculines

Veu (P412)
instrument L'instrument o instruments que toca l'artista instrumental i els solistes que, a més de la veu dominen algun instrument musical. En el cas de bandes i grups (contemporanis o clàssics) permet indicar de quins instruments es compon. No utilitzar per orquestres. Instrument (P1303)
instruments_destacats Marca-model de l'instrument utilitzat per l'artista, quan destaca per alguna característica especial.
discografica Els segells discogràfics que l'han publicat (estalvieu-vos d'indicar «Records» si està inclòs en el nom). Discogràfica (P264)
cataleg Per al cas dels compositors clàssics el paràmetre permet indicar el nom del catàleg principal de les seves obres (W.A. Mozart = Köchel; J.S. Bach = BWV; G.F. Händel = HWV, F.J. Haydn = Hoboken, A. Vivaldi = Ryom, D. Buxtehude = BuxWV, F. Schubert = Catàleg Deutsch, R. Strauss = Trenner Verzeichnis (TrV), G.P. Telemann = TWV, etcètera).
orquestres Orquestres amb les que ha treballat o ha estat convidat un músic instrumentista o solista.
artistes_relacionats Professionals amb els que ha tingut relació i no està contemplat per cap dels altres paràmetres (mestre, influenciat, membres, etc.). Per exemple: instrumentistes o directors convidats d'una orquestra, instrumentista acompanyant d'un cantant d'òpera, etc.
director_musical responsable de l'estratègia, la programació i direcció dels músics d'una orquestra, cor, grup musical, etc. en les seves actuacions. Director musical (P3300)
sotsdirector_musical Segon responsable musical.
membres Membres del grup.
membres_anteriors Antics membres del grup.
patrons Patrons o mecenes de l'artista. NO CONFONDRE amb patrocinador que pertany al món dels esportistes i altres ocupacions P1962 (P1962) + qualificadors
Subconjunt ESPORTISTES
esport Esport practicat per la persona. Està pensada per a esportistes, no per a activitats d'oci de la persona Esport (P641)
disciplina Disciplina en la que una persona participa dins d'un esport Disciplina esportiva (P2416)
especialitat Prova esportiva concreta. Ex. 800 m.
posicio_equip En esporst d'equip, posició o especialitat dins l'equip (davanter, porter, pivot, etc.). Inclou també les posicions de l'equip tècnic: entrenador, preparador, etc. Posició a l'equip (P413)
ma_joc Mà o mans amb que juga en esports de pilota a mà, amb raqueta, palee, etc. Mà de joc (P741) amb tractament femení
lliga Lliga en la que juga l'esportista (ACB, NBA, NFL, etc.) Lliga (P118)
dorsal_club Número de la samarreta, moto, cotxe, etc. quan està -quasi permanentment- vinculat a la persona (no és el cas de l'atletisme) Número esportiu (P1618)
draft + draft_equip + draft_any Posició en el draft de bàsquet de la NBA que ha obtingut, per a quin equip i quin any Lliga (P118) + qualificadors
patrocinador Patrocinador o marca del vehicle, quan no coincideix amb l'equip. NO CONFONDRE amb patrons que pertany al món dels artistes Patrocinador (P859) + qualificadors
lloc_debut Estadi, pavelló, ciutat,.. en que va debutar, jugar per primer cop.
data_debut Auto-explicatiu
lloc_retirada Estadi, pavelló, ciutat,.. on es va retirar.
data_retirada Auto-explicatiu
entrenador Nom de l'entrenador(s) que ha tingut, indicant el període entre parèntesis Entrenador principal (P286) + qualificadors
equips Nom i altres informacions com la data inici-fin dels equips dels quals ha format part. Es tracta d'una dada manual per mantenir la compatibilitat amb certes infotaules antigues, si bé s'hauria de substituir per la corresponent informació a WD que sap tractar i presentar una informació més complexa i en diversos formats segons l'esport. Membre de l'equip esportiu (P54) + qualificadors
participa Aquest paràmetre NO EXISTEIX en versió MANUAL, només es tracta des de WD. Indica les principals competicions on ha participat i, preferiblement, ha estat guanyador o obtingut medalla. Pot anar acompanyat amb un conjunt de qualificadors que tracta la infotaula i que milloren la seva presentació. Participà en (P1344) + qualificadors
Subconjunt ESPORTISTES-TENNIS Aquests paràmetres manuals es mantenen per compatibilitat, però haurien de passar a ser exclusivament WD
ind_record Partits guanyats-perduts en modalitat individual. Historial d'individuals (P564) + qualificador Data (P585)
ind_titols Nombre de títols guanyats en modalitat individual. Disciplina esportiva (P2416)=Q18123880 + qualificador Partits/jocs guanyats (P1355)
ind_ranquing_max Màxima posició aconseguida en el rang oficial i any, en modalitat individual. Rànquing (P1352) + qualificador Esport (P641) + Data (P585)
dob_record Partits guanyats-perduts en modalitat dobles. Historial de dobles (P555) + qualificador Data (P585)
dob_titols Nombre de títols guanyats en modalitat dobles. Disciplina esportiva (P2416)=Q18123885 + qualificador Partits/jocs guanyats (P1355)
dob_ranquing_max Màxima posició aconseguida en el rang oficial i any, en modalitat dobles. Rànquing (P1352) + qualificador Esport (P641) + Data (P585)
HOF_id
HOF_any
Identificador al Hall of the Fame i any d'incorporació. Tennis Hall of Fame player ID (P3363) + qualificador Data (P585)
atp Identificador a la llista de l'ATP Identificador ATP (P536)
wta Identificador a la llista de l'ATP Identificador WTA (P597)
Subconjunt ACADÈMICS, CIENTÍFICS
assessorament_academic Activitats en que ha donat suport o tutoria acadèmica.
estudiants_doctorals Els seus estudiants de doctorat, és a dir, aquells amb qui ha fet de director de tesi. Estudiant doctoral (P185)
estudiants_notables Altres estudiants notables seus. La llista no ha de ser necessàriament exhaustiva. Alumnes (P802)
autor_abrev_bot Inseriu l'abreviatura botànica de l'autor aquí, si ell/ella és l'autor del nom d'una espècie botànica. Abreviació d'autor en botànica (P428)
autor_abrev_zoo Inseriu l'abreviatura zoològica de l'autor aquí, si ell/ella és l'autor del nom d'una espècie zoològica. Abreviatura d'autor en zoologia (P835)
Bloc OBRA
obres Obres creades per la persona. A més de fer-ho servir a "compositor clàssic", també es pot utilitzar en altres perfils, com ara, "solista", quan siguin obres pròpies. No confondre amb "repertori". El paràmetre genèric obres notables es comporta com a sinònim d'obres Nombre de convocatòries internacionals (P1129)
primeres_obres Òpera prima de la persona. Habitualment aplica a escriptors, cineastes o actors.
programes Programes de ràdio i televisió en els que ha col·laborat.
series Sèries de ràdio i televisió en els que ha col·laborat.
films Films en els que ha col·laborat.
papers Personatges de cinema i televisió que ha interpretat. Papers destacats (P161) + qualificadors
obres_notables Principals treballs pels quals es coneguda aquest persona (llibres, edificis, pintures o activitats socials de transcendència. Es recull també l'antic paràmetre principals_edificis actualment eliminat Obres destacables (P800) + Data de publicació (P577) o Data (P585)
principals_projectes Llista dels projectes i dissenys no realitzats o inacabats més importants o destacats. Es recull també l'antic paràmetre principals_dissenys actualment eliminat
Exemple: [[Parc Güell]] <br />[[Temple Expiatori de la Sagrada Família|Sagrada Família]]
imatgeobra Una imatge d'una obra característica de l'artista que apareixerà al peu de la infotaula.
peuobra Peu de foto de imatgeobra.
repertori Obres que interpreta aquest persona habitualment. Està pensat per a obres que no són de creació pròpia, un cas en que s'hauríen de situar al paràmetre "obres".
trajectòria Breu ressenya dels fets més destacats de la carrera professional.
premis Guardons i premis rebuts Premis (P166) + qualificadors
monuments Monuments, edificis o altres elements destacables dedicats a aquest persona.
etiqueta_monuments Permet canviar el text de l'etiqueta d'aquest atribut per ajustar millor la descripció (p.ex.: Model de moto dedicada). Per defecte surt "Monuments"
Bloc DADES FAMILIARS i ALTRES PERSONALS
titol_personal Diverses possibilitats i usos:
 • Títol formal, per exemple Primera dama dels Estats Units per l'Eleanor Roosevelt.
 • Títol concedit, com per exemple Mr. Olympia per n'Arnold Schwarzenegger.
 • El títol de la feina, com per exemple President de l'Escola Calvin per n'Anthony Diekema.
 • Una combinació dels anteriors, com per exemple Professor de química i Fellow of the Royal Society per en Ernest Rutherford
 • Per a polítics i càrrecs públics successoris, NO FEU SERVIR aquest paràmetre, sinó el bloc ("càrrec" + "inic" + "final" + "predecessor" + "successor").
Títol (P97)
partit_polític Partit polític en el qual milita. Partit polític (P102)
carrecs_judicials
condemnes
situacio_judicial
imputacions judicials
condemnes en ferm
situació excepcional del procés o la condemna, ex.: en cerca i captura, indultat, etc.
Inculpació/càrrec (P1595)
dinastia Nom de la nissaga, dinastia, casa reial, família, etc. Habitual en personatges reials. Família (P53)
etiqueta_dinastia Text que es vol que aparegui com a etiqueta del paràmetre "dinastia": Casa reial, Nissaga, Dinastia, Família, etc.
conjuge Nom del cònjuge, seguit dels anys de casament. Podeu utilitzar la Plantilla:Matrimoni, altrament feu servir el format Nom (1950-actualitat) per l'actual cònjuge i Nom (1970-1999) pels anteriors. Separeu les entrades amb salts de línia(<br/>). Cònjuge (P26) + qualificadors
parella Amant o parella no oficial. El mateix format que cònjuge. Parella (P451) + qualificadors
fills Nombre de fills (ex. 3), o la llista de noms si és rellevant. Separeu les entrades amb salts de línia(<br/>) o feu una llista amb punts (*) per cadascun. Es genera automàticament una llista desplegable si ocupen més d'una línia.
pares Nom dels pares, si és rellevant. Separeu les entrades amb salts de línia(<br/>). Aquest paràmetre es manté per compatibilitat. ÉS MILLOR FER SERVIR els paràmetres pare i mare.
pare Nom del pare, si és rellevant. Pare (P22)
mare Nom de la mare, si és rellevant. Mare (P25)
germans Nom dels germans, si són rellevant. Germans (P3373)
parents Noms de parents seus si són rellevants. Inclogui la parentiu entre parèntesis després del nom (avia, oncle, etc). Separeu les entrades amb salts de línia(<br/>) o feu una llista amb punts (*) per cadascun. Es genera automàticament una llista desplegable si ocupen més d'una línia. Parents (P1038) + qualificadors
Bloc CÀRRECS
Manualment es poden informar fins a 9 blocs de "càrrecs" i la resta de paràmetres. S'anomenen: carrec, carrec2, carrec3,...carrec9. Etc. L'existència d'una sola dada manual d'aquest bloc, anul·la l'accés a WD. Aquest tractament manual es manté per raons de compatibilitat, però es recomana que es mantinguin les dades a WD i s'eviti la informació manual, ja que acostumen a ser dades que evolucionen amb el pas del temps, en el cas de persones vives i, resulta més fàcil de mantenir via WD.

S'utilitza indistintament per a representar càrrecs polític i religiosos, però també per a altres càrrecs civils com a president d'organitzacions, etc. La versió manual compta amb paràmetres comodí per a afegir alguna informació complementària. Quan es recupera des de WD, hi ha alguns paràmetres més que en la versió manual.

carrec Descripció del càrrec, regne, etc. ocupat per aquest persona, complementat amb els paràmetres que es descriuen a continuació. Càrrec (P39) + qualificadors
inici Any (o data) que la persona va començar en el càrrec descrit anteriorment.
final Any (o data) que la persona va acabar en el càrrec descrit anteriorment.
predecessor Persona que va precedir-lo en possessió del càrrec descrit anteriorment. Reemplaça (P1365)
successor Persona que va succeir-lo en el càrrec descrit anteriorment. Reemplaçat per (P1366)
k-etiqueta k-nom Són una parella de paràmetres comodins que permeten afegir una dada no predeterminada relativa al càrrec descrit més amunt. "k-etiqueta" permet donar-li nom a la variable i "k-nom" conté la dada. Ex. k-etiqueta = Eleccions municipals / k-nom = eleccions municipals espanyoles de 1999
Bloc PEU DE TAULA
escutpeu + lema_escut Escut nobiliari/familiar de la persona (no del càrrec institucional). lema_escut sortirà com a llegenda de l'escut. Imatge de l'escut d'armes (P94) + Llegenda (P2096) com a qulificador contenint el lema
signatura Imatge de la signatura de la persona (Només nom, ex:firma.jpg). La imatge serà mostrada amb una amplada de 220x250px. Signatura (P109)
alt_signatura Text alternatiu per la signatura. Per exempleFitxer:Xammar_signatura.JPG el text alternatiu podria ser "signatura Eugeni Xammar".
registre_veu + peu_veu Àudio amb un enregistrament de veu de la persona i text (opcional) per posar com a peu descriptiu Enregistrament de veu (P990)
lloc_web Només el lloc web oficial. Un lloc web no oficial ha de estar a ==Enllaços externs== dins el cos de l'article. Lloc web oficial (P856)
myspace Pàgina de MySpace de la persona. Identificador MySpace (P3265)
facebook Pàgina de Facebook de la persona. Identificador Facebook (P2013)
twitter Compte de Twitter de la persona (sense @ inicial). Nom d'usuari de Twitter (P2002)
instagram Compte d'Instagram de la persona Nom d'usuari d'Instagram (P2003)
google+ Compte de Google+ de la persona Nom d'usuari de Google+ (P2847)
imdb Fitxa de la persona a IMDB (xifres que apareixen darrera "nm" a la URL) . Identificador IMDb (P345)
linkedin Perfil a LinkedIn de la persona Perfil de LinkedIn (P2035)
patreon Perfil a Patreon de la persona Identificador Patreon (P4175)
bandcamp Perfil a Bandcamp de la persona Identificador d'artista de Bandcamp (P3283)
vimeo Perfil a Vimeo de la persona Nom d'usuari de Vimeo (P4015)
pinterest Perfil a Pinterest de la persona Identificador Pinterest (P3836)
afdb Perfil de la persona a adultfilmdatabase.com
dades_medaller Bloc de "medaller esportiu" construït amb el conjunt de plantilles {{medaller}}, {{competició}}, {{esport}}, etc (veure la seva documentació sobre el seu funcionament). Cal tenir present que, com que ja s'estem dins una infotaula, NO S'HA DE INCLOURE {{medaller}} ni {{end}}, ja que produeix resultats incorrectes.
notes Notes sobre qualsevol data de la taula.