Plantilla Discussió:Tauler d'escacs

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

@Vriullop: Si fas una previsualització d'aquesta plantilla, veuràs que avisa que hi ha més d'un valor pel paràmetre «» que no sé trobar. Probablement, si el trobés, tampoc el sabria arreglar. Pots fer-ho tu? Arreglant aquesta plantilla quedaran arreglades moltes de les pàgines que ara hi ha a la Categoria:Pàgines amb arguments duplicats en utilització de plantilles amb la que m'estic barallant.--Isidre blanc (disc.) 16:36, 14 maig 2018 (CEST)

@Isidre blanc: Aquesta plantilla està feta un desastre. És una còpia vella de l'anglesa on ja l'han feta nova un parell de vegades. Caldria fer-la nova també. Tot i així les pàgines amb arguments duplicats no s'arreglarien, caldria netejar-les amb un bot.
Per centrar el problema, n'he intentat arreglar una Special:Diff/19912971. 1) Utilitza el truc |= com a mal substitut d'un comentari. En ser repetitiu detecta "més d'un valor pel paràmetre «»", és a dir el paràmetre que té el nom buit. 2) Eliminant aquests paràmetres |= no se soluciona perquè la plantilla no admet un valor amb un salt de línia.
En resum, cal fer-la nova, segurament copiant la darrera versió anglesa, i corregir totes les pàgines per eliminar els paràmetres |=. --V.Riullop (parlem-ne) 17:43, 15 maig 2018 (CEST)
Al menys ho has intentat. Gràcies.--Isidre blanc (disc.) 19:18, 15 maig 2018 (CEST)
@CarlesMartin: T'hi veuries en cor? Pau Cabot · Discussió 19:28, 12 juny 2018 (CEST)
@Paucabot: buf, miraré de fer-ho, però ara mateix no tinc temps. M'ho apunto i ho intentaré properament. Salut!.--Carles (enraonem) 06:56, 13 juny 2018 (CEST)