Vés al contingut

Plantilla Discussió:Viquiprojecte docent escolar

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Canvis per fer-ho fàcil[modifica]

@Pau Colominas @Townie @ÀlvarBF @Habicht potser ens convé tenir aquesta plantilla enllestida i simplificada com a base i prova per a les altres. Vosaltres que ja teniu experiència editant la de la UAB i UPC o que sou mestres amb algun viquiprojecte d'experiència, què hi faríeu en aquesta? Hi ha alguns mestres interessats a fer-la servir i aviat hi haurà demanda pel que veig en alguns cursos que he fet aquestes setmanes. Coses sobre les que podem treballa, de senzill a complicat:

  • Capçaleres homogènies (color carabassa)
  • Capçaleres de subsecció ja preparades que es puguin editar lliurement (ara clicant sobre "Modifica" porta cap a la plantilla"
  • Un botó que dugui a la discussió del viquiprojecte per centralitzar dubtes i discussions allà
  • Un botó que dugui al Moodle o Intranet del centre que el mestre prefereixi (equivalent al botó actual de guia docent als universitaris)
  • Una secció prefabricada amb enllaços i caixa de creació d'articles. Crec que essent escolar, un botó a Wikimedia Commons i una caixa de creació d'article són fonamentals, també alguna cosa de bibliografia però crec que menys dens que la que hi ha ara per a universitaris.
  • Alguna subplantilla senzilla que permeti incrustar article+alumnes i llurs contribucions com a Viquiprojecte:Biotecnologia alimentària UAB (tants articles/subgrups amb tants alumnes com es vulgui). Diria que això és el més complicat

Com ho veieu? Jo puc anar implementant i rumiant el 3, 4 i 5. Salut! Xavier Dengra (MISSATGES) 21:14, 19 oct 2021 (CEST)[respon]