Portal Discussió:Unió Soviètica

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, veig que teniu un poc de problemes amb l'estètica del portal. Si voleu, us puc ajudar. Tinc bastanta experiència amb açò de fer portals. Podeu dir-me quin dels portals us agrada més l'estil i faré les modificacions oportunes. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 09:56, 16 set 2006 (UTC)

L'ajuda sempre es benvinguda ;), jo de temes tècnics de portals tinc ben poca idea (aquest és el primer que provo). Crec que l'estètica del portal és molt important, a mi m'agradaria que predominés el color vermell i el color or, he estat fent algunes proves però no m'acaben de convèncer i els portals de la Unió Soviètica d'altres wikis tampoc m'acaben de fer el pes (en quant a estètica) per agafar com exemple. Jo de moment estic agafant de referència els portals de França, Romania, i Catalunya. --Baggio (missatges) 11:09, 16 set 2006 (UTC)
Em referisc a portals d'aquesta Viquipèdia, hi ha gran varietat d'estils. Dels colors no et preocupes. Es pot copiar l'estil del portal d'Occitània quant al fet de què els cantons estan redons i la distribució de la imatge del mes respecte a la resta o l'estil que té el portal de Biologia. M'agradaria que algú digués el parer sobre que li agrada més, perquè no m'agrada fer l'estil d'un portal segons només el meu parer, quan jo no sóc l'autor. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 15:48, 18 set 2006 (UTC)

Articles demanats + Senyal als articles[modifica]

Voldria preguntar-vos dues qüestions per tal de millorar el portal.

  • A la llista d'articles encara per fer apareix dues vegades el nom d'un mateix personatge (em sembla): Aleksandr Fiodròvitx Kerenski i Alexander Kerensky. Si és així convindria esborrar-ne un dels dos.
  • M'he fixat que a tots els articles relacionats amb la Unió Soviètica està adherit un enllaç al portal. Trobo que aquesta política és incorrecte i altament anti-estètica. Cap dels altres portals segella els seus articles.

Jove 21:37, 9 oct 2006 (UTC) (Discussió)

Lo de l'error a la llista ara mateix ho solvento, tot i que tu mateix pots fer totes les modificacions que vegis oportunes.
En quant a lo dels articles que he enllaçat, la veritat es que ho estic fent perquè vaig veure que altres portals també fan servir plantilles similars i crec que es útil. També a altres viquipèdies, ho he vist, per exemple la plantilla que faig servir es la que utilitzen per enllaçar al portal de la Unió Soviètica de de la wiki espanyola.
Tot i això em repassaré quant pugui aquesta qüestió ja que jo mateix ja havia reflexionat sobre el tema, i segurament a les pagines que no incorporen la secció de vegeu també, la crearé i posaré allà la plantilla d'enllaç al portal que crec que es interessant i útil. --Baggio (missatges) 21:51, 9 oct 2006 (UTC)


Voldria proposar un altre comentari per a l'apartat sabieu que..? que he trobat força interesant:

Sabieu que.. el comunisme es la ideologia que mes morts han causat en la historia moderna de la humanitad?el comentari anterior sense signar és fet per 88.3.206.230 (disc.contr.) 23:31, 6 nov 2007 (CET)[respon]

Oferiment[modifica]

Si algu esta interesat, puc tradui el que calgui del rus o ucraines al castella, (no al catala, perque no mes el se parlat, no escrit). Normalment estic a Shliahov. Estic a la disposicio de qualsevol que s'interesi en aquests temes.--Shliahov (discussió) 20:17, 21 març 2008 (CET)[respon]