Selina Todd

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaSelina Todd
Biografia
Naixement19 febrer 1975 Modifica el valor a Wikidata (49 anys)
Newcastle upon Tyne (Anglaterra) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
FormacióUniversitat de Sussex
Universitat de Warwick Modifica el valor a Wikidata
Tesi acadèmicaYoung women, employment and the family in interwar England (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata (2003 Modifica el valor a Wikidata)
Activitat
Camp de treballHistòria i feminisme Modifica el valor a Wikidata
Ocupacióhistoriadora, professora d'universitat Modifica el valor a Wikidata
OcupadorUniversitat de Londres
Universitat de Manchester
Universitat d'Oxford
Girton College, Cambridge
Universitat de Warwick Modifica el valor a Wikidata
Obra
Obres destacables
Premis

Selina Todd (Newcastle upon Tyne, 1975) és una historiadora i docent anglesa. Des del 2015 és professora d'Història Moderna a la Universitat d'Oxford. La investigació de Todd se centra en la història de la classe treballadora, la dona i el feminisme, a la Gran Bretanya moderna. Des de 2017, Todd també és president de l'Associació Socialista de l'Educació.

Després del període escolar, va completar la seva llicenciatura en història a la Universitat de Warwick. Després de treballar a Canadà i Cuba, va obtenir un màster i després un doctorat en filosofia a la Universitat de Sussex.

Després d'obtenir una beca Scouloudi i un postdoctorat del Consell d'Investigació Econòmica i Social a l'Institut d'Investigació Històrica, Todd va ser elegida per a la beca Ottilie Hancock Research in History al Girton College, de Cambridge, el 2004. L'any següent, va ser nomenada professora a la Universitat de Warwick, i el 2007 va fer una conferència sobre història moderna britànica a la Universitat de Manchester. El 2010 va ser nomenada membre del St Hilda's College, d'Oxford, i professora d'història a la Universitat d'Oxford. El 2015 va rebre el títol de professora d'Història Moderna per la universitat. És membre de la Royal Historical Society i, a partir del 2016, és vice-directora del St Hilda's.[1]

Al juliol de 2017, es va anunciar que Todd havia acceptat la nominació com a presidenta de l'Associació Socialista de l'Educació.[2]

Obres[modifica]

Referències[modifica]

  1. "Academic Staff – Dr Selina Todd" Arxivat 2016-11-22 a Wayback Machine., St Hilda's College, Oxford. Retrieved 22 November 2016.
  2. «Professor Selina Todd will be the new President of the Socialist Education Association». St Hilda's College, University of Oxford, 21-07-2017 [Consulta: 28 desembre 2017].