Vés al contingut

Tema de Viquipèdia Discussió:Flow

Vriullop (discussiócontribucions)

Si un intenta modificar la pàgina Viquipèdia:Contacte, sense drets d'administrador, igual que qualsevol altra pàgina protegida, surt un missatge amb unes instruccions i un enllaç que no funcionen amb una discussió Flow. La idea bàsica és: en una pàgina protegida es discuteixen els canvis en la discussió i quan hi ha consens s'afegeix la plantilla {{modificació protegida}} per avisar als administradors que ho tindran en una categoria de tasques pendents. En cas d'un canvi obvi s'ofereix un enllaç que obre un nou fil amb la plantilla ja inclosa. Vegeu la plantilla per a més informació. Problemes:

  • No és possible crear directament un nou tema afegint en l'URL: &section=new.
  • Encara que això fos possible, tampoc es pot precarregar un contingut amb: &preload=foo (vegeu la sintaxi completa de l'enllaç a MediaWiki:Protectedpagetext)
  • Encara que fos possible, si tot plegat tingués sentit amb Flow, o bé si s'utilitza la plantilla directament, no es pot categoritzar un tema de discussió: phab:T62510 sembla que va per llarg.
  • Com a qüestió menor, la plantilla fa una comprovació perquè s'utilitzi només en pàgines de discussió, però això tampoc funciona: proves a Tema:Skicxe87btf5xwwy. Es pot arreglar fàcilment, però caldrà tenir en compte per altres plantilles que s'usin a Flow que {{NAMESPACE}}, i altres paraules màgiques relacionades, funcionen de forma diferent ja que retorna "Tema" com a espai de noms.
  • Una vegada resolt d'alguna manera, el missatge MediaWiki:Protectedpagetext hauria de poder detectar si la pàgina de discussió corresponent és Flow o wikitext per proposar una cosa o altra. A grosso modo pot actuar de forma diferent per espais de noms, de moment Viquipèdia i la resta.

Com que el punt clau és la categorització, i mentre això estigui pendent, el problema és redefinir quin hauria de ser el procès per demanar modificacions en una pàgina protegida de l'espai Viquipèdia. Sigui quin sigui el procés final o provisional, cal modificar ara mateix la plantilla i el missatge, i no veig clar en quin sentit.

Gerardduenas (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Impressionant, d'una patada has solucionat els punt 1, 2, 4 i 5 :-) Sabent que l'únic problema és la categorització, només caldrà afegir unes instruccions addicionals per fer un ping a VP:PA.

QuimGil (discussiócontribucions)

Definitivament impressionant resposta!

Resposta a «Modificació protegida»