Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Yuanga (discussiócontribucions)

Bon dia, algú sap si hi ha alguna eina per a comptabilitzar el nombre d'enllaços d'un article? I si són vermells o no? o quelcom semblant?

Gràcies!

Bestiasonica (discussiócontribucions)

Hi ha aquesta eina configurable a Preferències>Funcionalitats beta>Quadres emergents. Un cop desades les preferències si poses el cursor a sobre un enllaç apareixen dades de l'estil: 2.1kB, 50 wikilinks, 0 imatges, 0 categories, editat fa 50 setmanes , els wikilinks són els enllaços que hi ha fets en un article. Si el que vols és saber quants enllaços apunten a una determinada pàgina tens l'enllaç que hi enllaça des de de la caixa d'eines usualment a l'esquerra de la imatge del navegador. És això?

Yuanga (discussiócontribucions)

Tinc habilitada aquesta eina, que és la que mostra la finestra amb la informació de l'article, però només em mostra la foto (si en té) i una breu descripció.

Yuanga (discussiócontribucions)

Quan pico a sobre de la icona de l'engranatge em surt un menú "readers", no el "editors". És a dir, que no puc activar el mode "Advanced".

Bestiasonica (discussiócontribucions)
Yuanga (discussiócontribucions)

Ara em surt aquesta finestra extra, sí, gràcies!

Una altra qüestió, és recomanable que un article no tingui enllaços vermells, oi? Les llistes de minerals, per exemple, estàn farcides d'enllaços a articles encara no creats. És millor treure'ls?

Bestiasonica (discussiócontribucions)

En general els enllaços vermells indiquen que una determinada pàgina no existeix. Segons el meu criteri un enllaç vermell potencia la creació d'articles ja que denota l'absència d'una determinada pàgina. En el redactat dels articles inserir un enllaç (vermell o blau, tant li fa), sempre seguint el meu particular criteri, hauria d'afegir valor sobre un tema relacionat amb el que s'està llegint.

Resposta a «Comptar enllaços»