Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

pujar una imatge amb el permís de l'autor

7
Gloriasolerchic (discussiócontribucions)

Hola, estic acabant d'enllestir una pàgina d'una autora terrassenca, la Roser López Monsó. He pujat una imatge seva a Wikimedia commons amb el permís de l'autor de l'imatge per publicar-la, però igualment em posa problemes. L'autor de la imatge va redactar el text que hi ha penjat a la wikipèdia cedint-me els drets. I després una vegada Wikipèdia em deixi piublicar-la, tampoc sé com penjar-la a la pàgina de proves.

Gràcies per tot

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Gloriasolerchic: Suposo que la imatge és c:File:Roser+lopez+monso+2010.jpg.

Hi ha un parell de coses imprescindibles a arreglar:

  • Aquest text no cal que l'enganxis a la descripció sinó que cal que l'autor l'enviï per correu electrònic a OTRS, com pots veure a Viquipèdia:Autoritzacions o c:Commons:OTRS.
  • El text (que enviï per correu) s'ha de completar. On diu [ afegiu un enllaç ] s'ha d'especificar quina imatge es tracta (amb un enllaç a on estigui publicada, o bé es adjuntant la imatge al mateix correu) i on diu [ afegiu-ne una ] s'ha d'especificar la llicència. En cas de dubte, podeu posar-hi la llicència CC-BY-SA 3.0.

Un cop estigui enviat el correu pots posar a la descripció del fitxer {{OTRS pending}}.

Gloriasolerchic (discussiócontribucions)

D'acord, gràcies a veure si me'n surto finalment.

Gloriasolerchic (discussiócontribucions)

Hola de nou, Tal com m'has comentat l'autor de la imatge enviarà un correu electrònic a OTRS, amb els canvis que m'has indicat. També he posat OTRS pending a l'arxiu de la imatge. El text de l'entrada el dóno per bo, i he passat a reanomenar la pàgina. La meva intenció era passar de pàgina de proves a deixar-la publicada. Però al reanomenar-la he posat el títol, però quan m'han sortit un llistat a l'esquerra no sabia on posar-la, i he posat a Vikipèdia. Crec que no està bé, si tu pots mirar. Gràcies una altra vegada

Pere prlpz (discussiócontribucions)
Gloriasolerchic (discussiócontribucions)

Moltes gràcies

Gloriasolerchic (discussiócontribucions)

Hola de nou Pere prlpz , vàries coses: -He escrit una entrada al il·lustrador terrassenc Kim Amate, però està redirigit de la pàgina de proves de la Roser López Monsò. Com ho puc desfer això? També m'agradaria posar la pàgina del Kim Amate de proves, perquè encara hi vull fer canvis. -La imatge de la Roser López Monsò, la wikipèdia me l'ha tret, tot i que vam fer com vas dir, l'autor de la imatge va enviar l'autorització i vaig posar la llicència que em vas comentar. -Una altra pregunta: Es poden obrir dues pàgines de proves al meu nom simultàniament?

Gràcies per tot

Resposta a «pujar una imatge amb el permís de l'autor»