Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Comunicació i indústries culturals

5
Resum per Paucabot

Recuperació d'un article esborrat. Ara és a Usuari:LaPa9596/Comunicació i indústries culturals.

LaPa9596 (discussiócontribucions)

Bon dia, ahir vàrem crear una entrada de viquipèdia amb el nom "Comunicació i indústries culturals" per un treball que hem de realitzar a la nostra carrera (la qual rep aquest mateix nom). He vist que vosté m'ha borrat la meva entrada, i m'agradaria saber perquè, i si seria possible recuperar-la almenys una setmana per poder entregar el nostre treball adequadament. Gràcies.

LaPa9596 (discussiócontribucions)

Veig que la raó per la qual ens has esborrat l'entrada és per ser "publicitat". Vull remarcar que en cap cas la nostra intenció era fer publicitat, sinó que simplement era part d'un treball sobre les xarxes que reflecteix quelcom innovador i no conegut, sense la intenció que ningú es converteixi en consumidor de res. M'agradaria demanar-te que, almanco, poguessim recuperar una captura de pantalla o quelcom semblant al que varem publicar ahir, ja que és necessari per poder acabar el nostre treball.

Paucabot (discussiócontribucions)
LaPa9596 (discussiócontribucions)

La Universitat de Barcelona és una institució en si mateixa i no només això sinó que la facultat esmentada és objecte de visita turística totalment gratuïta, la qual val a dir nosaltres no tenim cap tipus d'interès que sigui tal.

Sol·licitem ara només la possiblitat de recuperar el document, la lletra que contenia l'entrada ja que implica per a nosaltres hores de feina i realment no tenim interès en mantenir l'enllaç si no entra dins el marc legal.

Paucabot (discussiócontribucions)