Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:MALLUS

ReginaManresa (discussiócontribucions)

Hola, he vist en alguns articles que tinc en seguiment que poses això de les infotaules. Volia saber si es fa automàticament o com. Perquè, en articles de personatges medievals que no tenen data exacta de naixement i mort (la majoria no se sap), a vegades surt alguna cosa rara. P. ex. Wolfram von Eschenbach: l'article posa un símbol per dir, més o menys, "vers tal any - vers tal any" i això s'ha reconvertit a la taula en uns anys concrets, cosa que, evidentment, no se sap; possiblement no ho hauria sabut ni ell en quin any havia nascut. No sé com s'ha d'arreglar. Gràcies,

MALLUS (discussiócontribucions)

Les infotaules les poso manualment (és obvi) i agafen algunes informacions de Commons-Wikidata (repertori comú de dades). És clar que en alguns personatges les dates són aproximades, i si es vol es pot posar una informació diferent de la que apareix per defecte. En aquest cas, podries entrar directament a la infotaula del personatge, i posar "vers" o "aprox." per posar un exemple. Espero haver aclarit els teus dubtes.

ReginaManresa (discussiócontribucions)

Sí, gràcies, això era el que preguntava encara que ho he explicat malament. Volia saber si la taula (que posaves tu a mà) posava tota sola les dates. Perquè editant l'article no es "veuen" les dates a la taula. Ja miraré un dia de provar això del "vers". De totes maneres, no serà pas ara mateix perquè fins d'aquí a uns dies tinc feines urgents per fer. Efectivament, els articles queden millor amb les infotaules. Gràcies per tot.

Resposta a «això de les infotaules»