Tema de Viquipèdia:La taverna/Multimèdia

quadre d'un pintor

5
Darrera edició del resum per Pere prlpz 21:16, 21 des 2019 fa 4 anys

Consulta resolta

Annapbr (discussiócontribucions)

Puc carregar una fotografia d'un quadre de la meva propietat per tal d'il·lustrar posteriorment un article a Viquipèdia? prefix:Commons:La taverna/Arxius

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Que l'objecte-quadre sigui de la teva propietat no vol dir que tinguis els drets d'autor de l'obra. La propietat intel·lectual és del seu autor o hereus si no te'ls ha cedit explícitament. Si no és així no pots carregar una reproducció de l'obra a Commons perquè alliberaries els drets que no tens.

Si el quadre és antic i pots acreditar que fa més de 80 anys de la mort de l'autor llavors està al domini públic i pots carregar-lo indicant-ho.

Hectorthomasc (discussiócontribucions)

Jo tinc el mateix problema. Si disposo de l'autorització dels hereus del pintor, he de mostrar a Commons la autorització per cada una de les fotografies dels quadres o ho puc fer globlament? S'han de pujar les fotografies prèviament? També em demana la data en que van ser fetes les fotografies i en alguns casos no ho puc saber. Gràcies

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Hectorthomasc: Responc amb retard. En general pots ensenyar les autoritzacions com vulguis. Pots enviar un correu com s'explica a Viquipèdia:Autoritzacions amb una l'autorització genèrica o amb les autoritzacions particulars de cada quadre. Mentre quedi clar què és el que s'autoritza, que el qui ho autoritza té dret a autoritzar-ho i el que s'autoritzi sigui suficient per que la imatge sigui lliure, no hi hauria d'haver problema.

Hectorthomasc (discussiócontribucions)

Gràcies per la explicació! Ho tindré en compte.

Resposta a «quadre d'un pintor»