Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Plantilla:banc central

4
Resum per Amadalvarez

Plantilla nova que no funcionava. Arreglada

Walden69 (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Walden69 Aquesta plantilla la va crear en @Iarik i no la fa servir cap altre article. Potser et podria informar millor de l'estat en que la va deixar.

En tot cas, no funciona perquè invoca a {{infotaula}} amb els noms de paràmetres de {{fitxa}} traduïts al català; una barreja incoherent, ja que el nom dels paràmetres de "fitxa" són en castellà i els de "Infotaula" són en anglès. Sembla com si hagués fet una mitja-traducció de la "Ficha de banco central" de WP-ES.

Per arreglar-la, s'hauria de canviar tots els noms de paràmetre que fa servir ara (la plantilla, no l'article) que són una pseudo traducció de la castellana, pels noms que es fan servir a {{infotaula}} que estan descrits a la seva documentació.

Medograd (discussiócontribucions)

Es que jo no sé com s'han de traduir exactament aquests noms al català, però la plantilla sí que és necessària. Si algú sap com fer-ho - que ho faci.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Iarik@Walden69, ja ho he arreglat: els errors de traducció i el tractament de la imatge que era una mica desastrós. No he tocat la capçalera de la infotaula que, com podeu observar a Banc Central de São Tomé i Príncipe, surt duplicat, perquè el nom de l'article (títol) coincideix amb el nom original (sots-títol). Ja us pensareu com voleu arreglar-ho.

Per cert, algú hauria de fer la documentació.

També, aviso que estic fent "homogeneïtzació d'infotaules" i aquesta acabara engolida per una genèrica de "Organitzacions". Però això serà un altre dia, de moment gaudiu del moment.