Usuari Discussió:Medograd

  Sobre aquest tauler

  Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Medograd/Arxiu 1 en data 10-02-2020.

  Jmarchn (discussiócontribucions)

  Ja el tens arreglat!

  Resposta a «Mòdul:Location map/data/Ucraïna Província de Donetsk»
  Capsot (discussiócontribucions)

  Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja hem assolit un 25% de participacio' i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna on es diu diverses coses sobre les eleccions (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats o directament al meu enllaç: Usuari:Capsot/Eleccions). De nou, moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge una molt bona setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

  Resposta a «Bon dia!»
  Arnaugir (discussiócontribucions)

  Hola company, no et tenia fitxat com a viquipedista gironí! Què et sembla si et poses {{Viquipedistes de Girona}} al perfil? Salutacions!

  Resposta a «Bon dia»

  Enviament de les màscares de la Viquipèdia 2021

  1
  Sorenike (discussiócontribucions)

  Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions.

  Resposta a «Enviament de les màscares de la Viquipèdia 2021»
  Paucabot (discussiócontribucions)

  Manquen referències a Subregió de Bursa

  Hola Vurzjx8zjr3jrkpt,

  recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

  Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
  Aquest recordatori és en motiu de l'article Subregió de Bursa.

  Medograd (discussiócontribucions)

  No elimineu aquests articles, ni deixeu cap nota si us plau. Per ara els estic creant per a que existeixin. Més endavant ja ficaré referències. Gràcies!

  Paucabot (discussiócontribucions)

  La idea no és eliminar-los, però hauries de posar les referències quan els crees, tal com s'indica a VP:VER. Si no, correm el risc de no posar-los mai. La Viquipèdia està empedrada de bones intencions que no es varen materialitzar mai.

  Medograd (discussiócontribucions)

  Ja he posat les referències a TOTES les pàgines de regions i subregions estadístiques :)

  Medograd (discussiócontribucions)

  Per cert, @Paucabot, podríes fer quelcom amb la plantilla de geografia política, sisplau? Que vaig deixar un comentari, però ningú va respondre per ara. Gràcies!

  Resposta a «Recordatori fonts»
  Kette~cawiki (discussiócontribucions)

  Recorda: S'ha consensuat que les categories continguin un mínim de cinc elements a curt termini. Pots trobar-ne més informació aquí.

  Les categories massa buides seran eliminades pel procediment ràpid tret que es consensuï una excepció per necessitats estructurals.
  Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Grup SNCF. --Kette~cawiki (disc.) 18:00, 25 abr 2020 (CEST)

  Medograd (discussiócontribucions)

  I quina categoria s'ha de posar a les pàgines que no en tenen cap més??

  Kette~cawiki (discussiócontribucions)

  La categoria pare de la petita. És un altre mancança, totes les categories han d'estar categoritzades també, dona un cop d'ull a VP:CAT i la pàgina d'ajuda A:CAT

  Medograd (discussiócontribucions)

  Es que això és un bucle. M'explico. Vull crear una pàgina i en teoria cal posar-li una categoria. Bé, li poso la categoria inexistent i la creo perquè existeixi. Un cop està creada, resulta que no té una categoria pare, mare, germà, avi o re-besavi, perquè aquesta categoria familiar ha d'existir, però no existeix, per què no existeixen altres articles. I llavors si jo vull crear només un article, i no pas dedicar el meu temps a crear tota la família d'articles, ho he de posar sense categoria, i m'arriba un avís de que no he posat cap categoria, i com a resultat cal posar categorien tan generals, que no serveixen per res, ja que allà estan ficats tots els articles que en elgun moment van tenir el mateix problema.... :/

  Kette~cawiki (discussiócontribucions)

  Als enllaços que t'he deixat explica com funcionen les categories, fins ara han anat bé.

  Resposta a «Categoria petita a Grup SNCF»
  Kette~cawiki (discussiócontribucions)

  Ja he canviat un parell de vegades l'estructura que deixes als articles i tu els tornes a refer. Tal com he deixat sempre al resum d'edició, cal que donis un cop d'ull a Viquipèdia:Estructura d'un article especialment a l'estructura de les seccions finals què no correspon amb eswiki ni amb enwiki. Tanmateix procura no esborrar l'espai que hi ha entre els signes = i el nom de la secció, serveixen de guia pels bots. Salut

  Resposta a «Estructura d'un article»
  Kette~cawiki (discussiócontribucions)

  Hola Medograd. Aquesta plantilla no és una infotaula, és una plantilla de navegació. L'he reanomenada per evitar confusions. Si vols que els articles on l'has inserida no vagin a una redirecció, et recomano que canviïs el nom als articles. Ara es diu plantilla:Argelers

  Medograd (discussiócontribucions)

  D'acord. Merci

  Resposta a «Plantilla:Infotaula Argelers»
  Judesba (discussiócontribucions)

  No sé quin problema tens amb els articles en general i les plantilles. Està clar que desconeixes els criteris d'admissibilitat, perque l'apliques indiscriminadament. Deixa de fer-ho i mira't bé les normatives. Et seguiré revertint si continues així.

  Medograd (discussiócontribucions)

  Quina admissibilitat tenen articles que tenen com a referència només una o dos articles en una enciclopèdia amb una mida que clarament no és enciclopèdica??

  Medograd (discussiócontribucions)

  .

  Judesba (discussiócontribucions)

  De debò: deixa de fer canvis sense sentit, i aprén les normatives. Una pàgina de desambiguació és necessària si hi ha dos o més aricles que poden confondre's; en el cas de dos, si no n'hi ha un de principal. No importa en absolut que existeixi en altres idiomes. Deixa de fer canvis, aprén la normativa, i després ja seguiràs. Està clar que et cal llegir un munt. Sobre desambiguacions també.

  Medograd (discussiócontribucions)

  En aquest cas, treu la plantilla de confusió i posa la de desabmbiguació que tant t'agrada. Si no es fa aquesta acció seguiré posant redirect concretament en aquesta pàgina.

  Medograd (discussiócontribucions)

  .

  Judesba (discussiócontribucions)

  Les plantilles de confusió les has posades tu. I si m'agrada o no la de desambiguació no és la qüestió. Madura una miqueta.

  Medograd (discussiócontribucions)

  Avia'm. En el francès mateix, la PRIORITAT es dona a pàgina de l'equip de Mauritània. Es motiu és molt fàcil. És la seva llengua i no la nostra i es tot cas el que s'ha de fer, és el que el fa en la seva llengua, i no inventar-nos les coses que surten d'enlloc. L'equip de Mauritània es diu Association sportive Garde nationale (cal fixar-se que no apareix enlloc l'invent local de ves a saber qui, d'afegir de la), mentre que l'equip nigerià es diu Association sportive de la Garde nationale nigérienne (i aqui sí que és correcte l'ús de de la, perquè és com apareix en francès). No cal inventar-se coses. I si hi ha tanta confusió, simplement es posa el seu nom original en francès i punt. Amb aquest motiu trec la pàgina de desambiguació i no deixaré de fer-ho, perquè el seu ús no es correcte.

  Judesba (discussiócontribucions)

  Darrera vegada: deixa de revertir-me i deixa en pau la pàgina de desambiguació.

  Judesba (discussiócontribucions)

  I si creus que el nom de l'article no és el correcte, és molt més fàcil: reanomena'l o demana'l per a reanomenament. No importa què coi facin altres wikis. Veig que encara no ho has entès.

  Medograd (discussiócontribucions)

  Sí que importa, perquè no estem parlant de conceptes relacionats amb quelcom català o castellà. Si en francès fan un renombrament perquè ells mateixos han tingut un embolic, en català no tenim cap raó per inventar-nos coses.

  Medograd (discussiócontribucions)

  No hi ha cap desambiguació ni confusió. Simplement cal deixar d'inventar-se les coses.

  Resposta a «Plantilla FVA i similars»
  Yuanga (discussiócontribucions)

  Hola!

  Acabo de veure que estàs posant plantilles {{FVA}}. Què et fa pensar que les espècies minerals, com l'agricolaïta no són admissibles?

  Medograd (discussiócontribucions)

  No es que no siguin admissibles, simplement que tots els articles on he posat aquesta plantilla (inclosos els minerals), són articles de molt poca extinció, basades només en 2 o 3 articles enciclopèdics, i que penso que si realment són tan impotants, haurien de tenim més fonts i interviquis o almenys tenir molta més extinció i de forma estructurada

  Manlleus (discussiócontribucions)

  si tenen referències notables són admissibles, malgrat el poc contingut o la falta d'interwikis

  Sorenike (discussiócontribucions)

  Perdoneu que intervingui en aquesta conversa. Com també m'ha tocat el rebre amb les plantilles FVA, aprofito l'avinentesa per ficar-hi cullerada. Personalment, no estic en contra de fer servir aquestes plantilles, però posar-les de forma gratuïta no serveix de res si no indiques a la pàgina de discussió per quin motiu les has posat. Perquè, en el meu cas, els tres articles són tres bisbes antics de la diòcesi de Tui, i per extensió, realment no crec que arribi a créixer gaire més.

  En la meva opinió, no es pot penalitzar un article per la seva extensió, és a dir, un article no té perquè ser una enciclopèdia sobre aquell element per si mateix. Només cal que miris un altre exemple, Sigeric (rei dels visigots) és un Article de Qualitat, i la seva extensió és reduïda, perquè és un personatge que va regnar una setmana i no se'n sap res més. Si el que vols és que posi més fonts, les puc trobar, però no augmentaran d'extensió.

  En qualsevol cas, et demanaria que quan col·loquis la plantilla FVA, a la discussió de l'article, argumentis el perquè. Perquè si no al final, els que reben la notificació es queden descol·locats :)

  Medograd (discussiócontribucions)

  L'exemple que has posat (Sigeric (rei dels visigots)) no el veig pas amb una mida reduida. Em sembla un article prou bo, però perquè té més de tres fonts, i no és de 2-4 linies. Suposos que és per això que li vàren posar el títol d'article de qualitat.

  Yuanga (discussiócontribucions)

  Hola novament. No et semblen prou dos o tres articles enciclopèdics? Revisa les condicions per posar la plantilla, potser el que volies posar és una plantilla d'article curt o qualsevol altra.

  Per cert, em pots dir què vols dir amb "extinció"?

  Medograd (discussiócontribucions)

  Volia dir extensió. Rectifico l'error. El problema no és el sol fet que un article té només una font. Per mi el problema està en la suma dels factors. És a dir, quan hi ha menys de 4 fonts, l'article no supera 5 línies, no té interviquis, i a més, només està disponible a la viquipèdia i l'utilitza com a font primària. Si penseu que podeu millorar l'article, ampliant-lo, treieu aquesta plantilla, però si no es pot fer-ho, deixeu aquesta plantilla a l'article si us plau.

  Manlleus (discussiócontribucions)

  Crec que s'ha col·locat indiscrimanadament la plantilla, les referències representen el contingut exposat que es relaciona amb la mida reduïda dels articles, és a dir, descripció i característiques bàsiques, això no vol dir que no tinguin futur d'ampliació i que no haurien de ser admissibles. Molts articles de la viquipèdia tenen una extensió semblant i no tenen plantilla FVA, són esborranys, punt. Ja ni tan sols es posa la plantilla d'esborrany. No és necessari. Pot ser que hi hagi reversions massives

  Yuanga (discussiócontribucions)

  Si no hi ha més al·legacions procedirem a fer les reversions.

  Darth vader 92 (discussiócontribucions)

  Hola! Perdoneu que m'afegeixi a la conversa però pel que fa als articles de minerals crec que és una equivocació posar aquesta plantilla. El tema de l'admissibilitat en els articles de minerals està més que discutit (vegeu: Viquiprojecte: Minerals) i es va decidir després de donar-hi voltes que:

  1. Els minerals aprovats per la IMA (Associació Internacional de Mineralogia) es convertien automàticament en articles admissibles sempre que alguna font en parlés.
  2. Mindat com a font és totalment acceptable.

  Per tant, si unim els dos criteris, tenim un article totalment admissible, com és el cas.

  Per exmeple, en l'article de l'agricolaïta has afegit la plantilla però no t'has fixat que l'article conté moltíssima informació (entre text i infotaula) i que possiblement cobreix la majoria d'informació que existeix sobre el mineral.

  Manlleus (discussiócontribucions)

  Afegeixo que no només els articles de minerals, sinó per extensió, de ciència, tenen estructures i continguts diferents, uns amb més contingut per paràgraf que d'altres temes, no és literatura fina, digne de menció i admissibles sempre i quan compti amb referències, com en la majoria de casos.

  Resposta a «Minerals - Plantilla FVA»