Usuari Discussió:Medograd

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Medograd/Arxiu 1 en data 10-02-2020.

Judesba (discussiócontribucions)

Bona nit, Medograd.

He vist aquesta edició teva, on afegies enllaços a altres wikis perquè nosaltres no hi tenim encara l'article. Això no està permès en els articles. Si no tenim l'article en qüestió, l'enllaç queda en vermell i ja es crearà, però no redirigim a una wiki en un altre idioma.

No sé si és una cosa que fas més vegades, però t'ho dic perquè ho tinguis en compte i, si recordes altres articles on ho hagis fet, si us plau, que puguis esmenar-ho.

Moltes gràcies per col·laborar a la qualitat de la Viquipèdia.

Salut!

Medograd (discussiócontribucions)

Ho he fet, perquè volia deixar l'enllaç a un article que ja existeix en un altre idioma, i no sabia com fer-ho. Sí que existeix la opció de fer enllaç vermell en català, per a que sigui creat més endavant, però també havia vist que hi ha la opció de deixar a més a més l'article en un altre idioma on sí existeix aquest article ja creat, deixant 2 enllaços: 1 en vermell en català i un altre, que et porta a l'altra pàgina, i apareix només el codi de l'idioma, on fent el clic, et porta a aquesta pàgina. Saps com es fa això?

Judesba (discussiócontribucions)

No, això a la Viquipèdia en català no està permès de fer-ho en els articles, com t'he dit.

Resposta a «Enllaços a altres wikis»
Paucabot (discussiócontribucions)

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. Si no fos així, costaria molt de trobar-lo entre 713.626 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Municipi de Commerce (Michigan).

Resposta a «Categorització»
Jmarchn (discussiócontribucions)

Ja el tens arreglat!

Resposta a «Mòdul:Location map/data/Ucraïna Província de Donetsk»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja hem assolit un 25% de participacio' i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna on es diu diverses coses sobre les eleccions (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats o directament al meu enllaç: Usuari:Capsot/Eleccions). De nou, moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge una molt bona setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia!»
Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola company, no et tenia fitxat com a viquipedista gironí! Què et sembla si et poses {{Viquipedistes de Girona}} al perfil? Salutacions!

Resposta a «Bon dia»

Enviament de les màscares de la Viquipèdia 2021

1
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions.

Resposta a «Enviament de les màscares de la Viquipèdia 2021»
Paucabot (discussiócontribucions)

Manquen referències a Subregió de Bursa

Hola Vurzjx8zjr3jrkpt,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Subregió de Bursa.

Medograd (discussiócontribucions)

No elimineu aquests articles, ni deixeu cap nota si us plau. Per ara els estic creant per a que existeixin. Més endavant ja ficaré referències. Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

La idea no és eliminar-los, però hauries de posar les referències quan els crees, tal com s'indica a VP:VER. Si no, correm el risc de no posar-los mai. La Viquipèdia està empedrada de bones intencions que no es varen materialitzar mai.

Medograd (discussiócontribucions)

Ja he posat les referències a TOTES les pàgines de regions i subregions estadístiques :)

Medograd (discussiócontribucions)

Per cert, @Paucabot, podríes fer quelcom amb la plantilla de geografia política, sisplau? Que vaig deixar un comentari, però ningú va respondre per ara. Gràcies!

Resposta a «Recordatori fonts»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Recorda: S'ha consensuat que les categories continguin un mínim de cinc elements a curt termini. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les categories massa buides seran eliminades pel procediment ràpid tret que es consensuï una excepció per necessitats estructurals.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Grup SNCF. --Kette~cawiki (disc.) 18:00, 25 abr 2020 (CEST)

Medograd (discussiócontribucions)

I quina categoria s'ha de posar a les pàgines que no en tenen cap més??

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

La categoria pare de la petita. És un altre mancança, totes les categories han d'estar categoritzades també, dona un cop d'ull a VP:CAT i la pàgina d'ajuda A:CAT

Medograd (discussiócontribucions)

Es que això és un bucle. M'explico. Vull crear una pàgina i en teoria cal posar-li una categoria. Bé, li poso la categoria inexistent i la creo perquè existeixi. Un cop està creada, resulta que no té una categoria pare, mare, germà, avi o re-besavi, perquè aquesta categoria familiar ha d'existir, però no existeix, per què no existeixen altres articles. I llavors si jo vull crear només un article, i no pas dedicar el meu temps a crear tota la família d'articles, ho he de posar sense categoria, i m'arriba un avís de que no he posat cap categoria, i com a resultat cal posar categorien tan generals, que no serveixen per res, ja que allà estan ficats tots els articles que en elgun moment van tenir el mateix problema.... :/

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Als enllaços que t'he deixat explica com funcionen les categories, fins ara han anat bé.

Resposta a «Categoria petita a Grup SNCF»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ja he canviat un parell de vegades l'estructura que deixes als articles i tu els tornes a refer. Tal com he deixat sempre al resum d'edició, cal que donis un cop d'ull a Viquipèdia:Estructura d'un article especialment a l'estructura de les seccions finals què no correspon amb eswiki ni amb enwiki. Tanmateix procura no esborrar l'espai que hi ha entre els signes = i el nom de la secció, serveixen de guia pels bots. Salut

Resposta a «Estructura d'un article»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Medograd. Aquesta plantilla no és una infotaula, és una plantilla de navegació. L'he reanomenada per evitar confusions. Si vols que els articles on l'has inserida no vagin a una redirecció, et recomano que canviïs el nom als articles. Ara es diu plantilla:Argelers

Medograd (discussiócontribucions)

D'acord. Merci

Resposta a «Plantilla:Infotaula Argelers»