Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Jolle (discussiócontribucions)

L'article Parakou (dos línies), que no vaig escriure jo sino Lepticidium, tenia mitja pàgina amb avisos, un d'ells "pot no complir els criteris d'admissibilitat" que evidentment era un error ja que és una ciutat important d'Àfrica de 200.000 habitants. Vaig ampliar 10 línies l'article (basat en la traducció de l'article "Parakou" del diccionari històric de Benín, accessible on line a Google books) i li vaig afegir la referència i vaig treure l'advertència sobre inadmissibilitat per improcedent i la de referències per que ja fou inclosa. Però l'usuari Nobita, que havia posat les advertències, ha tornar a posar la FR amb un avis que diu "No esborrar-ho, l'avis es imprescindible, perquè una Referencia no es suficient". Suposo que simplement Nobita intenta defensar la seva interpretació, però si té raó volia saber quan es va establir aquesta norma que jo no coneixia i si d'aquí en endavant tots els articles han de tenir més d'una referència (i quantes?).

E4024 (discussiócontribucions)

Estic d'acord amb Nobita. Som jovenes i donc idealistes. Volem una VP com ha de ser, cada article amb multiples referencies.

Jolle (discussiócontribucions)

La resposta no contesta a la pregunta. Això de que som joves és subjectiu: jo tinc 60 anys i quan només tinc una referència sòlida per un article de 10 línies, no m'invento altres referències per complaure als "joves".

En tot cas no es tracta del que un vulgui o no vulgui; si es obligatori posar més d'una referència s'ha d'establir com a norma imperativa general i no establir-ho per un sol cas i sobtadament ... Si la norma imperativa existeix no se perquè s'ha mantingut en secret fins ara; i si no existeix s'hauria de treure la advertència del article.

Nobita931 (discussiócontribucions)

El Sergi m'ha aclarit a la meva discussio el per que jo estava equivocat, pero si que es necesien les referencies, si un article té 0 referencies,s'ha de posar l'avis.Ará bé, si es que es un article amb 1 referencia, no es necesari.

Ho sento molt el error que he comés amb el avis de referencies.

I respecte l'avis de manques d'admisibilitat, també ho hem aclarit que l'avis potser haruia de ser "esborrany!"

SergiMM (discussiócontribucions)

@Nobita931, t'he dit que un article curt, quasi esborrany, amb una referència admissible i correcte, si és llarg, FR.

Hi han articles que necessiten FVA, no esborrany.

Respecte a en @E4024, jo també sóc jove, però, s'han de llegir els pilars de la VP.

E4024 (discussiócontribucions)

Estic d'acord, Sergi.

Resposta a «Multiples referències»