Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Peu de foto a la "infotaula persona"

9
Resum per Amadalvarez

Descripció de com posar "peu de foto" a WD

Paputx (discussiócontribucions)

He afegit la infotaula músic a l'article d'en Marià Vinyas i Vinyas. A la foto que xucla de wikidata hi voldria posar un peu de foto per tal d'identificar quina de les tres persones és. És possible?

Pcm (discussiócontribucions)

Si. Sols has d'escriure dins l'infotaula |peu= i omplir-lo amb el que vulguis comentar

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Paputx No encara. Les fotos que s'agafen de WD no fan servir el paràmetre "peu", com t'indicava @Pcm, ja que es correria el risc de que algú canvii la foto a WD i quedés amb un peu incorrecte. El parametre "peu" només funciona si la imatge s'ha posat manualment.

El peu per a fotos de WD s'ha de posar a WD amb la propietat peu de foto (P2096) com qualificador de la imatge (P18) (pots veure un exemple a Banc de Sang i Teixits (Q24810128)).

Ara bé, ENCARA NO ESTÀ OPERATIU per aquesta infotaula. Forma part d'un conjunt de canvis que haig de fer per pujar-la de nivell.

Et suggereixo que no t'estiguis de fer la càrrega a WD de tots els peus de foto que vulguis i quan canvii la Infotaula ja apareixeran totes de cop.

Gràcies

Paputx (discussiócontribucions)

Moltes gràcies @pcm i @amadalvarez. Aniré entrant els peus de foto a WD. Tinc un nou dubte, i ara els poso manualment també manualment a la infotaula? O faria anar malament?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

1) Foto i peu van en parella, els dos manualment o els dos de Wikidata. No agafa un de cada lloc.

2) Si hi ha foto manual, no s'agafa res de WD.

Per tant, si ho he entès bé, si no has posat foto manual per a que l'agafi de WD, posar "peu" manualment no serveix de res perquè, com que la foto no és manual, no el farà servir.

Paputx (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Paputx (discussiócontribucions)

Aquesta màgia del segle XXI és fascinat ;-) Gràcies@Amadalvarez

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@PaputxTu en formes part d'ella !