Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Tonatge en plantilla infotaula vaixell

5
Resum per Paucabot

paràmetre que mancava.

Jmrebes (discussiócontribucions)

Trobo a faltar el paràmetre "tonatge" a la plantilla Infotaula vaixell, què sí que apareix a Infotaula vaixell de guerra. Es un paràmetre usual quan es parla d'un vaixell, el pes brut de la nau sense càrrega. Sí que tenim el "desplaçament", però sense el "tonatge" no es té una idea de quanta càrrega i passatgers pot portar el vaixell. @Amadalvarez pots donar-hi un cop d'ull ?

Paucabot (discussiócontribucions)
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

@Jmrebes: sí, encara manquen unes quantes coses per afegir-hi. De moment, si vols pots fer servir la {{Infotaula vaixell de guerra}}, més endavant faré el canvi. Aquest és un tema una mica complicat que vull aclarir a la documentació: una mena de «que és que». Una mostra: desplaçament hi ha, com a mínim, tres tipus, en rosca, en llast i màxim. Amb el tonatge passa igual i per que no hi hagi malentesos ho haig de documentar, tonatge o arqueig a més Tonatge de pes mort (internacionalment dwt) i a això hem d'afegir les mesures emprades en la navegació antiga. Fes una ollada a Tonnage a enwiki. Ep, amb les mides passa el mateix!.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

@Jmrebes: Fet!, el paràmetre és |arqueig = . Ara resta explicar els tipus que hi ha a la documentació, aprofitaré per explicar també |desplaçament = . Ja el pots veure a SS Rotterdam (1908).

Si hi ha res de nou fes-m'ho saber, donam un toc a la meva plana de discussió.

Jmrebes (discussiócontribucions)