Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

M'agradaria que algu m'ajudes a fer una taula de personatges

2
Resum per Paucabot
Aquesta petició d'ajuda ja ha estat atesa.
Ntomasina (discussiócontribucions)

Hola, la pàgina de la Riera (la Serie), necesita millores en l'apartat de personatges. De moment en repartiment artistic, estan tots els actors que han participat durant aquestes 8 temporades, ara caldria fer de personatges, pero no se quin ordre fer. Tot que els protagonistes i antagonistes han sigut quasi sempre els mateixos, en secundaris hagut moltes altes i baixes. Uns amb mes força que altres, fins i tot alguns es podrien considerar protagonistes per això el meu dubte. Com fer-ho. Un salutació i gràcies

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Jo provaria de fer una línia per personatge, amb una columna per cada temporada i una amb el total de temporades o de capítols on apareix, a més d'una amb l'actor, si està viu o ha mort, de quants altres personatges ha estat parella, i alguna cosa més que s'et vagi ocorrent. Faria la taula "amb ordenació", i així el lector podrà ordenar per columna i cercar el que fa més temps que està, el que ha fet més capítols, etc.

Cercar algun altre criteri més "subjectiu" complicarà el tema perquè cadascú pot veure-ho d'una forma diferent i serà una font de discussions. Si et cal ajuda, ho dius.