Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Taules de municipis a articles de les comarques País Valencià

5
ValentdeValencia (discussiócontribucions)

Vec que les taules de municipis a les comarques del País Valencià tenen un format propi.

Exemple: La Marina Alta

M'agradaria modificar les taules per tal de que es pugueren ordenar per tots els camps.

Exemple: Article de La Safor en castellà

He recopilat i organitzat les dades INE 2015, però no sé si puc penjar les taules en el nou format que propose, he de continuar amb el format anterior o un format mixte.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@ValentdeValencia Les taules són independents de cada llengua i tots els articles de cada tipologia/grup/família, etc. han de fer servir la mateixa dins de cada llengua.

Dit això, les taules no són inamovibles i es poden ampliar / modificar amb contingut o formats que necessitem o "aprenguem" d'altres wikis. En aquests moments ens trobem en un megaprojecte de normalització i ampliació de les infotaules. Les de geografia política com és el cas, es començaran en breu, per la qual cosa et demanaria que et limitessis a fer servir el format actual i, quan s'engegui, ja farem un recull de suggeriments de canvis i ampliacions.

Per un altre costat, no sé si volies canviar l'estètica o es que trobes a faltar alguna dada. Ho dic perquè l'ús que se'n fa de la {{Infotaula de la comarca valenciana}} a l'article de Safor és molt limitat. A la documentació de la plantilla trobaràs tots els paràmetres que avui ja contempla, per si et poden servir.

Gràcies

ValentdeValencia (discussiócontribucions)

No parle de la infoTaula.

Parle de la taula de municipis, a l'article de La Safor està a l'apartat Divisió política.

La taula exemple, que pose de l'article La Safor a la wikipedia en castellà, l'he feta jo i la millora que aporta és poder ordenar per tots els camps.

Vec que la plantilla utilitzada és Plantilla:Llista municipis. Utilitzaré aquesta plantilla, però voldria que es tinga en conter l'ordre de les columnes, incloent que els articles del noms de municipis no entren en l'ordre. A més a més del que ja es té conter com l'alineació i els separadors de milers.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@ValentdeValencia Disculpa. No ho havia entès. Aquesta mena de taules no m'interessen i, amb l'aparició de wikidata tenen un futur incert. Si vols incorporar la "wikitable sortable" ningú et posarà cap pega, sempre que mantinguis l'estètica de les taules actuals.

Et deixo un exemple de les taules que es poden construir automàticament amb Wikidata. No conec bé l'eina i per això surten sense editar els valors. Les dades de l'INE s'haurien de carregar a wikidata, com ara la superfície que li falta a molts municipis, i així s'evita haver de repetir-les arreu.

Vriullop (discussiócontribucions)
Resposta a «Taules de municipis a articles de les comarques País Valencià»