Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Enllaç web Partit Carlí de Catalunya

10
Resum per Kette~cawiki

Guerra d'edicions traspassada a les pàgines de discussió dels articles corresponents

Maurici23 (discussiócontribucions)

Aquesta web que vostè considera oficial no s'actualitza des del 2011 i no representa l'actual junta gestora del PCCC.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

És cert, no s'actualitza i possiblement estigui abandonada, però la que he revertit deixa molt clar en la seva plana d'inici que correspon a una Agrupació territorial. Com l'has deixat ara ja em sembla correcte. Per cert, tinc curiositat de saber quina és l'oficial si és que n'hi ha. Salut!

Maurici23 (discussiócontribucions)

Doncs jo crec que l'oficial aquí i ara és la de l'Agrupació, en la mesura que és "l'únic" del PCC que actualment té activitat a la xarxa. Una salutació.

Maurici23 (discussiócontribucions)

Agrairia que vigilés i intervingués en relació a les pàgines de Carles Hug i Carlime. No vull guerres d'edicions, però tampoc que m'esborrin gratuïtament.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

@Maurici23, Bradoman: he afegit la plantilla {{neutralitat}} als articles Carlisme, Carles Hug de Borbó i Parma i Comunió Tradicionalista Carlista que no podrà ser retirada fins que el contingut sigui consensuat per les parts o acordeu un punt en l'historial per revertir els articles i reprendre l'edició. Uns recordatoris: qualsevol edició ha d'aportar referències que provinguin de fonts fiables per tant no son vàlides referències de blocs o pàgines que entrin en conflicte d'interessos. L'adició o esborrament sense justificació poden ser considerats vandalisme i per tant, els seus autors, poden ser bloquejats. A aquest consens s'ha d'arribar a les respectives pàgines de discussió.

Bradoman (discussiócontribucions)

Gràcies per la teva intervenció, @Kette~cawiki. Considero que esborrar paràgrafs sencers i tornar-ho a escriure tot d'una altra manera i dient una altra cosa, encara que es mantingui la font, també és un esborrament injustificat: https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Carles_Hug_de_Borb%C3%B3_i_Parma&type=revision&diff=17878801&oldid=17877420

L'usuari Maurici23 ha estat definitivament expulsat de la Wikipedia en castellà, on utilitzava el nom d'AndreuNin1937, perque sempre volia "apropiar-se" dels articles relacionats amb el carlisme i no hi havia manera de que referenciés gairebé res ni que respectés les contribucions dels altres usuaris (sempre amb guerres d'edicions). Tampoc respecta les normes ni sancions. Té fins i tot una pàgina on s'inclouen els seus 24 comptes titella que ha utilitzat per tal de tractar d'eludir l'expulsió. Ara arriba a la Vikipèdia en català per a continuar amb el mateix, tot i que no parla gens de català i utilitza el traductor de Google, que no sempre ho tradueix tot bé i algunes de les seves intervencions "catanyoles" fan pena.

Fa gràcia també que desqualifiqui les meves fonts afegint "militant neotradicionalista" (aquí "neo" és despectiu) davant de Rodon i Guinjoan, per tractar de questionar la seva credibilitat, quan aquest autor català cita continuament i agraeix en la introducció de la seva obra pel seu ajut a Ramon Massó, carlí d'esquerres que va ser secretari de Carles Hug. En canvi, sembla que Maurici23 no qualifica Josep Carles Clemente, l'inventor del "socialisme autogestionari carlí", com a "neo-carleshuguista" o qualsevol altra cosa.</nowiki>

Maurici23 (discussiócontribucions)

És vostè raderich, l'usuari de la wikipedia en castellà, que no parla el català i que va ser bloquejat alguna vegada per l'ús de comptes titella en guerres d'edicions, o per alguna edició apologètica del cop d'estat de 1936?

El que no entenc és perquè menysprea sempre les fonts dels altres. Si és Clemente, no val perquè va ser del PC o "huguista" (això si que és un terme despectiu), si és un historiador de mètode soci-ecònomic, no val perquè és "rojo", si és un historiador d'àmbit català, tampoc val perquè és "separatista". Li agrairia que m'expliqui això que Clemente va ser l'inventor del socialisme carlista. Això si que és de riure. Fa un segle Unamuno ja parlava del socialisme rural existent en el carlisme a la seva manera de veure. El pretendent Jaume III (1909-1931) es definia com a socialista. L'AET ja parlava de monarquia socialista a 1961. El Partit Carlista va apostar pel socialisme autogestionari amb anterioritat que Clemente escrivís els seus llibres d'història. Per cert qui més utilitza l'etiqueta de "neotradicionalista" és el teu estimat historiador neopositivista i institucionalista Jordi Canal.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ep! Aquí no és el lloc per fer aquests comentaris. Intenteu posar-vos d'acord a les pàgines de discussió dels articles corresponents, ni aquesta pàgina ni la Viquipèdia son un fòrum.

Bradoman (discussiócontribucions)

Simplement contestar a les calumnies de Maurici23, perquè els que llegeixin això no es pensin que diu la veritat. Per a començar sóc català i parlo català. No sóc jo qui sense el traductor Google no sap escriure una paraula en català. Tampoc m'he oposat a les fonts d'historiadors comunistes o catalans (ridícol ja que continuament he utilitzat fonts d'autors catalans i mai ha sortit el tema de l'independentisme que Maurici23 m'atribueix gratuïtament oposar-me'n). També es mentida que hagi fet mai a Wikipedia una apologia del cop d'Estat del 1936 i continuament he parlat del franquisme com a dictadura i del general Franco com a dictador. El que passa es que el carlisme va conspirar contra la República i va participar activament en el cop d'Estat, i això no es pot amagar. No tinc interés en continuar amb aquesta discussió. Sembla que Maurici23 s'ha compromés a respectar el treball dels altres (així m'ho ha manifestat privadament) i s'ho agraeïxo.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No és prou motiu per reobrir la discussió. Aquí no és el lloc.