Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Yuanga (discussiócontribucions)

S'ha d'esperar un temps prudencial des de que es posa una plantilla {{CN}} fins que s'esborra el text no referenciat? En cas afirmatiu, quant? Poso un exemple de plantilles posades i text esborrat uns pocs dies després.

Paucabot (discussiócontribucions)

Per al·lusions. És cert que només ha passat una setmana entre l'avís i l'eliminació del text. Però també és cert que en aquest article s'ha eliminat l'avís de manca d'admissibilitat sense que s'hagi presentat cap font fiable externa que en verifiqui la seva admissibilitat. Un editor va dir que hi havia moltíssimes fonts que el feien admissible però es va tancar la proposta i encara no havien aparegut.

Aquest és un dels problemes que tenim en fer un simple recompte de vots acrític com va passar en aquest cas: Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2017/03#Pokémon varicolor. Tres vots a favor de que l'article és admissible, cap prova, molts de dubtes, però el recompte de vots és el que va a missa.

Més informació a: Viquipèdia Discussió:Esborrar pàgines/Arxiu 1#No votar i Viquipèdia Discussió:Esborrar pàgines/Arxiu 1#vots.

Resposta a «Plantilla CN»