Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Jey

Àngela.ub (discussiócontribucions)

Bon dia,

Estic interessada en crear una entrada. Tinc dubtes sobre alguns temes, sobretot en la maquetació de l'índex i com crear d'un article tres entrades en diferentes idiomes (ja tinc el text traduit).

Moltes Gràcies,

Àngela G. Centelles

Jey (discussiócontribucions)

Hola Àngela.

Suposo que et refereixes a Pyrenae. Pel tema de l'estructura et recomano que et fixis en articles similars, imagino que d'altres revistes acadèmiques. Hauries d'intentar sobretot afegir fonts externes, per demostrar que la revista és prou important per tenir article. Revisa't si pots Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat.

Per crear un article en un altre llengua, l'has d'iniciar a la versió de Viquipèdia que toqui (per exmemple http://es.wikipedia.org/) i enllaçar-les seguint les instruccions de VP:IW.

Ànims!

Paucabot (discussiócontribucions)
Àngela.ub (discussiócontribucions)

Al final crec que l'entrada està prou bé. Moltes gràcies per la informació Jey.

En resposta al teu comentari, Pau Cabot, que hagi sigut alumna de la Universitat de Barcelona i faci una entrada de la revista Pyrenae no crec que impliqui cap conflicte d'interessos. Es tracta d'una revista acadèmica que no tenia entrada a la Viquipèdia com sí que la tenen la majoria d'aquest tipus de revistes.

Paucabot (discussiócontribucions)

No estic gaire d'acord que l'entrada estigui prou bé, i l'avís de dalt de tot ho descriu bastant clarament.

Suposant que això no sigui un conflicte d'interessos, almanco té un problema d'admissibilitat. Es podria verificar tot això que dius amb fonts externes i fiables? Sembla que tenguis informació de primera mà sobre la revista, però si aquesta no ha estat publicada, no ens serveix.

Àngela.ub (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Les referències haurien de ser a fonts externes. Ara mateix, la majoria són de fonts pròpies. Tal com diu a VP:CF, es poden usar només puntualment i ara no són l'excepció, són la norma (només hi ha una font externa). Ara mateix, no es pot treure l'avís perquè no hi ha cap font fiable que en parli de manera significativa.

Àngela.ub (discussiócontribucions)

@Paucabot He insertat més referències externes. A veure què et sembla ara.

Paucabot (discussiócontribucions)

He fet uns quants retocs a l'article, eliminant informacions no enciclopèdiques, neutralitzant redacció i eliminant informacions referenciades només amb fonts pròpies.

Després li he llevat l'avís de manca d'admissibilitat per l'article de la GEC.

Per cert, que si no tens cap relació amb la revista, potser les imatges que has carregat s'hauran d'esborrar. Ja tens permís per alliberar aquestes imatges?