Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Admissibilitat d'escuts amb només una referència al BOIB o similar

ASTOROT~cawiki (discussiócontribucions)

En relació amb l'article de Bítem. Em pots fer cinc cèntims que vol dir l'anotació "Cap font fiable que n'hagi parlat de manera significativa" (?!). El DOGC no és una font fiable? o cal què algú escrigui un llibre de Bítem i parli de l'escut oficialitzat recentment? I la fusió de l'article amb el del poble de Bítem ? Què té de diferent l'article "Escut de Bítem" amb els altres existents de les EMD de Catalunya que se m'hagi escapat?

Paucabot (discussiócontribucions)

La idea és que hi ha d'haver fonts fiables que hagin analitzat el tema del que tracta l'article. Hi ha milers de coses, llocs i persones que apareixen al BOE o al DOGC cada dia i no són admissibles a la Viquipèdia. Necessitam una mica d'anàlisi crítica i externa d'aquest escut més enllà de la seva mera existència verificada pel DOGC. No tot el que existeix en el món ha de tenir un article a la Viquipèdia. Més informació a VP:ADMS.

Si llegeixes l'enllaç anterior, particularment VP:ADMS#Admissibilitat com a raó de fusió, veuràs que si un article té problemes d'admissibilitat, una de les coses que podem fer és fusionar-lo amb un tema major, en aquest cas, el de l'entitat. Parlar dels símbols a l'article de l'unitat administrativa és comú a la casa: Campaspero#Escut i bandera, Tarragona#Símbols, Salt#Símbols, Sant Quirze del Vallès#Símbols, Aitona#Símbols, Cornellà de Llobregat#Símbols, Almàssera#Toponímia i escut, Sabadell#Escut i bandera, Chambèri#Escut, Irkutsk#Escut, Cancun#Escut, Tenerife#Símbols de l'illa ...

Respecte d'altres articles d'escuts d'EMD que estiguin en la mateixa situació que aquest, tu mateix pots demanar-ne la fusió si no compleixen els criteris d'admissibilitat. Si ningú ho ha proposat, és possible que tot sigui correcte, però també és possible que ningú s'ho hagi mirat, cosa que passa bastant sovint.

Si tens més dubtes, demana el que faci falta.

ASTOROT~cawiki (discussiócontribucions)

Si vau decidir "l'Admissibilitat d'escuts amb només una referència al BOIB o similar" per què no es poden retirar tots aquells avisos/advertències ? (que és l'edició que vaig fer el 4 de juny).

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo no vaig decidir res. Vaig fer un resum del tema: Admissibilitat d'escuts amb només una referència al BOIB o similar. En aquest cas, crec que tu has interpretat que volia dir Escuts amb només una referència al BOIB o similar són admissibles, però jo no havia escrit això.

ASTOROT~cawiki (discussiócontribucions)

D'acord havia entès que era el que havíeu decidit. Disculpeu.