Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Canvi del criteri de supressió ràpida A3

3
Mcsmp (discussiócontribucions)

Obro un nou fil estretament relacionat amb el tema de les destrosses del corrector automàtic (Tema:Tit4ju3d3ktd4013) perquè al marge de l'opinió que tingui cadascú sobre l'eina de traducció i si s'ha de restringir-ne l'ús o no, crec que és bastant necessari ampliar el criteri de supressió ràpida VP:CSR#A3 tal i com es va proposar en aquell tema.

La meva opinió és que articles que estan en un altre idioma en la seva totalitat (Rabita al-Qalamiyya) o parcialment (Densitat numèrica) han de poder ser esborrables per supressió ràpida. Actualment el criteri diu: Si l'article no existeix en un altre projecte, useu la plantilla {{traduïu}}. Si al cap d'un mes no ha sigut possible traduir-lo, es podrà esborrar.

Una segona proposta que plantejo és que els casos on s'usa {{usuarificar}} passin a ser tractats com a casos de supressió ràpida en comptes de casos de supressió diferida (1 setmana) com s'està fent ara. Què en penseu?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

D'acord que tot es pot millorar.

Tinc els meus dubtes quan l'usuari és nou i l'article s'acaba de crear. Em sembla que si un editor que no sap com funciona la VP (articles separats per llengües, no tenir text de treball visible en pàgines definitives, etc.) acaba de començar un article -com els dos exemples que poses-, està editant activament (bé o malament), i de cop li desapareix l'article, sense cap avís, aconseguirem un editor emprenyat i frustat abans de saber si era un passavolant, un vàndal o un futur company. Penso que, si més no, se l'ha de deixar un avís a la seva discussió.

Jey (discussiócontribucions)

Disculpeu acabo d'esborrar els articles perquè no havia vist la discussió. Els articles ja existien en la versió castellana o sigui que suposo que si que aplica CSR#3. Si els voleu restaurar ja em direu!

Resposta a «Canvi del criteri de supressió ràpida A3»