Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Problemes amb mendikat.net com a referència

5
Resum per Pacopac

Resolt

Pacopac (discussiócontribucions)

Hola, visitant diversos articles que tenen a https://www.mendikat.net/ com a referència: Dent d'Alba, Agulla Franqueville,

Pic de Coronas,... a l'usar l'enllaç de la referència apareix un "sofisticat" missatge d'error:

Error 1200

La aplicación ha detectado un enlace desde la página Wikipedia

Esta página ha plagiado contenido sin el consentimiento expreso de sus autores y vulnerado, de este modo, los derechos de autoría, la política y las condiciones de uso que legalmente han sido establecidas.

Para más información sobre esta vulneración puede remitirse a []

Ho coneixíeu?

S'ha fet alguna cosa al respecte?

Vaig a escriure'ls a [] per preguntar, però era per si hi havien antecedents.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Relatiu amb aquest tema, vaig mantenir uns comentaris amb l'editor a Usuari_Discussió:Solde#Enlla.C3.A7_a_.22mendikat.net.22 i a Usuari_Discussió:Isidre_blanc#.22mendikat.net.22. La veritat és que ja el tenia oblidat, però penso també que, simplement, s'haurien d'eliminar aquests enllaços que només serveixen per referenciar la prominència. No em satisfà gens aquesta constant acusació de plagi a la vikipèdia, ni que sigui injustificada. Tampoc cal que nosaltres els fem promoció amb enllaços vers ells.

Si no hi ha cap oposició, dedicaré uns dies a treure'ls. Procuraré referenciar la prominència per altres fons.

Vriullop (discussiócontribucions)

Mentre tinguin aquest missatge és per posar-los a Viquipèdia:Llistes negres, sense prejutjar els motius que tinguin ni la utilitat real de la seva web.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Vicenç: a Dent d'Alba he canviat l'enllaç de forma que apunti a la província en lloc del cim. S'admet i no dóna cap missatge. Podríem deixar l'enllaç d'aquesta forma. Què et sembla? Ja hi ha algunes pàgines on s'està utilitzant, com a Mont Caro. D'aquí he tret aquesta possibilitat.

Pacopac (discussiócontribucions)

Isidre, potser no dóna cap missatge ara, però quan s'adone del bypass que li hem fet, redireccionarà l'erro 1200 quan apunte a la província. Com dieu, si tenim una altra font per a les alçades, jo prescindiria d'ells.