Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Error publicació article traduït

5
Resum per Loffex

L'eina de traducció genera un error en algunes ocasions que impedeix publicar l'article traduït. Per a poder publicar-lo cal esborrar els enllaços externs i afegir-los després a l'article publicat.

Loffex (discussiócontribucions)

He acabat de traduir la pàgina Otto Messmer mitjançant el traductor d'articles. En acabar de fer-ho, m'adono que no em deixa publicar l'article i em surt el següent missatge:

S'ha produït un error mentre es publicava la traducció. Proveu de publicar la pàgina de nou. Error: Error converting HTML to wikitext: docserver-http: HTTP 400

He esperat un dia per veure si era una qüestió temporal i no ha canviat res.

Ja vaig tenir problemes editant la infotaula d'aquest article. Un cop surto del editor d'aquesta, em surt un missatge de error (que ara mateix no aconsegueixo reproduir per copiar aquí). Per això, he provat esborrant la infotaula o deixant-la sense traduir però tampoc m'ha deixat publicar-la així. Que hauria de fer per poder publicar-la? Gràcies.

Pacopac (discussiócontribucions)

Hola @Loffex jo tinc el mateix problema fa setmanes. El vaig exposar ací però sense sort.

Tinc feta la traducció d'Ana Carrasco i cada vegada que li dic publicar la traducció m'ix el mateix error.

Loffex (discussiócontribucions)

Hola @Pacopac. Jo és el primer cop que em trobo amb algun dubte i l'exposo aquí. Ara veig que potser hagués sigut millor traslladar-lo a tecnicismes. M'esperaré un parell de dies a veure si algú amb coneixement sobre el tema ens ajuda o si més persones s'han trobat amb aquest problema.

Gràcies!

Beusson (discussiócontribucions)

Hola @@Pacopac i @Loffex . Quan m'hi he trobat (varies vegades) he esborrat els enllaços externs i llavors m'ha funcionat (jo no tradueixo mai la plantilla amb el traductor). No se si us pot servir d'ajuda.

Loffex (discussiócontribucions)

Hola @Beusson i @Pacopac! M'ha funcionat eliminant els enllaços externs tal com deies. No he hagut d'esborrar ni tan sols la plantilla. Moltes gràcies!