Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Resum per Paucabot

POVFORK

Pere Sallavinera (discussiócontribucions)

L'usuari @Tolomatas després de veure com no podia modificar al seu gust l'article Catalunya, ha procedit a crear-ne un de nou mitjançant el procediment de modificar la redirecció Comunitat Autònoma de Catalunya, escrivint allà la seva particular versió de l'assumpte, saltant-se d'aquesta manera qualsevol consens, i duplicant, a la seva manera, això sí, el contingut de l'article Catalunya. Ho he revertit, i ho escric aquí per deixar constància que no em sembla gens bé aquesta manera de procedir.

Tolomatas (discussiócontribucions)

A tú el que et passa és que creus que la Viquipèdia és teva, ja que el meu article era de tot punt correcte i feia referència a la Comunitat Autònoma com a entitat territorial administrativa. Però bé, veig que el teu fanatisme és sideral. Jo no estic tant fanatitzat per perdre temps amb tú, I per cert, no sé que en parles de consens. Basta veure el fil de discussió.

Obviament em pensaré dues vegades tornar a fer una contribució a Wikimedia amb el que es fa per aquí. Miraré de contactar amb en Jimmy Wales a veure que en troba. Per sort les pàgines amb altres llengües no tenen les mateixes mangarrufes que les vostres.

Tolomatas (discussiócontribucions)

I quan dic contribució em refereixo a les contribucions econòmiques que he fet sovint i ara veig que han servit per que la Viquipèdia s'usi com a eina de propaganda política.

Paucabot (discussiócontribucions)
Pere Sallavinera (discussiócontribucions)

Doncs ja l'he revertit dos cops.

Tolomatas (discussiócontribucions)

A tú el que et passa és que creus que la Viquipèdia és teva, ja que el meu article era de tot punt correcte i feia referència a la Comunitat Autònoma com a entitat territorial administrativa. Però bé, veig que el teu fanatisme és sideral. Jo no estic tant fanatitzat per perdre temps amb tú,

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo diria que Catalunya va sobre el país i la comunitat autònoma, tal com es pot veure a la infotaula. No hi ha cap necessitat de crear un article nou. En tot cas, Tolomatas, en lloc de tirar pel dret, mira de consensuar-ho abans a la discussió de l'article.