Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Resum per Kette~cawiki

Referències interviqui

Laia.hernandez (discussiócontribucions)

Perque no podem citar que es encatalà si a les sitacions apa fica que si!

No es poden ficar referencies interwiki?

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Anem a pams. L'entorn lingüístic de la Viquipèdia és en català i en un principi hem de donar prioritat a les referències i enllaços externs en català, si l'enllaç és en altre llengua ho farem constar; vegeu Viquipèdia:Llibre_d'estil#Enllaços_externs. Pel mateix motiu no fem referències a projectes de Wikimedia en altres llengües, si l'article que voleu enllaçar no existeix a «la Viqui» esteu convidats a crear-lo o traduir-lo.

Les referències interviquis no es consideren «fonts fiables» perquè, tanmateix com en el nostre projecte tenim mancances, passa exactament el mateix en els altres projectes, de fet, Viquipèdia és un dels projectes en que tenim més cura de les referències, la major part d'articles esborrats són per manca de referències, vegeu VP:EP/P.

Si teniu qualsevol dubte... pregunteu! ho podeu fer a un editor amb més experiència o directament a la taverna Viquipèdia:La taverna. També teniu un munt de pàgines d'ajuda a les que podeu accedir clicant l'enllaç de la columna esquerra Ajuda

Per cert, bona feina i, recorda, Llanceu-vos-hi!