Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Tinc un dubte sobre LLISTES, article En Guàrdia!

3
Edvard (discussiócontribucions)

En primer lloc, no sé si és el lloc correcte, disculpes si no és així, però fa dies que s'arrossega un tema, i m'ha pujat la mosca al nas. Us parla un mindundi de la Viquipèdia.

EI tema prové, per a qui vulgui perdre el temps, d'aqui:

Discussió:En guàrdia!

Resumint, dos pesos súper pesants de la Viquipèdia catalana:

 

Pau Cabot

Pau Colominas.

han aparegut a la discusió després de la meva edició (incloient una columna amb el link a cadascun dels programes), assegurant que, no la nova columna, si no la pròpia llista, no té cabuda a la Viquipèdia (una llista existent, tot sigui dit, de fa anys, sense fins ara, problema aparent).

Més enllà del meu estupor en un situació creada del no res, i que afecta el treball d'un altre viquipedista, durant anys (i per tant, me'n sento responsable de la creació d'aquesta injustícia), la pregunta és. Què està passant aquí? per que se'm dóna com argumentació vàlida per borrar-la (que jo trobo una autèntica bogeria) que les llistes no tenen valor enciclopèdic (quan les wikipedies de tot el món n'estan plenes), que aquesta llista en concret (d'un programa de la ràdio PÚBLICA catalana, d'un programa amb anys i panys darrera, amb una temàtica d'història, i que tracta precisament sobre la història de Catalunya en molts d'ells, amb col·laboradors i invitats ens alguns casos molt coneguts, i que fins i tot algun "potser" passarà a la història) té falta d'independència en les fonts (perdó? algú m'explica això? quina "independència" hi ha d'haver en un llistat com aquest? d'on s'han de treure els llistats si no de la pròpia font?) . Arguments con fins i tot, que aquesta llista no té interés real ¿?. Potser a la wikipedia tagalesa, però a la catalana no? Segur?

I que com a contraexemple vàlid, se'm posi la traducció de la llista d' una sèrie nordamericana, anomenada "Lost",? com a exemple vàlid? Una sèrie comercial americana? On ja té un bon llistat fet a la wiki anglesa? potser bastant més fiable? BASAT EN LA PÀGINA WEB (ARXIVADA!) DE L'EMISSIÓ, PEL CANAL QUE L'EMETIA? Això sí té valor enciclopèdic? (sento les majúscules, pero val la pena fer-hi èmfasis, pel surrealisme de la situació)..

Ho trobo un despropòsit, i dels greus. M'agradaria saber l'opinió de la resta d'usuaris d'aquest projecte de col·laboració. Si aquesta llista es traslladada (sense cap ni peus) a Wiquillibres, o borrada, vull que sigui amb l'opinió generalitzada a favor d'aquest disbarat, que tard o d'hora, estic segur, s'haurà de subsanar,

Dit això, es pot parlar de qualsevol cosa, de l'estil, la forma, la informació inclosa, però, realment no té valor? Perque jo sí li vaig trobar, o almenys, utilitat.,

PS: Tinc absolut respecte per la gent que col·labora cada dia a la Viquipèdia, i s'enorgulleix de fer-ho (vaig demanar, de fet, permís explícit al creador de la llista abans de tocar-la, a la seva pàgina de discussió, podeu comprobar-ho), però tinc tolerància zero a les injustícies, i considero que el que aquí està passant és simplement un abús de poder, sento dir-ho així de clar. Si en efecte, la normativa de la viquipèdia permet borrar la llista amb el suport dels membres més participatius, estaré al menys, sobre avís.

Paucabot (discussiócontribucions)

Crec que la crítica a les dues persones que hem opinat sobre una proposta és injustificada, desproporcionada i massa pujada de to. En tot cas, benvinguda sigui si pot aportar més veus al debat. Això sí, s'hauria de continuar la discussió on va començar: Discussió:En guàrdia!.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Seguim amb el debat a Discussió:En guàrdia!, aquí només vull expressar el meu dret a rèplica a les acusacions a nivell personal:

  • Veig que no has entès els arguments que hem exposat, i que encara no entens 'què està passant aquí'. Em sap greu que no entenguis els motius (t'ho dic amb molta sinceritat). Potser algun altre usuari te'ls pot explicar millor.
  • Ja que ho treus al tema, no som la Viquipèdia de Catalunya, som la Viquipèdia en català. En general, si un tema és admissible aquí ho hauria de ser a la Viquipèdia en tagalès, i viceversa.
  • I aquí ve el punt important que em fa respondre a la Taverna i no a Discussió:En guàrdia!: parles d'abús de poder. Tinc el mateix poder que tu, Edvard. M'agradaria que m'expliquessis amb detall en què fonamentes l'acusació d'abús de poder, perquè m'ofèn.

Salut.

Resposta a «Tinc un dubte sobre LLISTES, article En Guàrdia!»