Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

gestionar fàcilment taula amb 1000 registre

12
ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Hola, el mes de febrer començarem aquest concurs: Viquiprojecte:Viquidones/Heritage Floor > es tracta de crear articles sobre unes 400 biografies de dones que encara no existeixen en català. La llista és molt gran i els noms de dones en alguns casos s'han d'adaptar al català (noms de la noblesa et al). Li he estat donant voltes però no se com fer-ho pq el projecte sigui més "jugable" o "participable". Teniu alguna idea? Algú s'hi anima a editar la taula pq sigui més fàcil participar en el projecte? Crec que estic encallar i per això demano ajuda :P

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Tens previst ampliar/modificar la taula ?. Et puc fer una plantilla que a partir de la Q generi la resta de columnes amb dades de WD. Però clar, ara això ja ho tens fet i té poca gràcia si no es pensa ampliar. Ja em dius

Amadalvarez (discussiócontribucions)
ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Hola Amador. La llista de 999 registres és fixa (forma part d'una obra d'art). Tenir una taula on poder veure tota la informació disponible de la persona o personatge (any de naixement, lloc, etc...) aniria molt bé per poder omplir-ne els camps pendents. Ahir via Twitter em van demanar col·laborar amb el projecte precissametn fent aquesta tasca, pel que si em crees una taula i l'enganxes aquí Usuari:ÀlexHinojo/HeritageFloor aniria genial. La idea és doble:

1) intentar "exportar" el model a d'altres wikis, que amb una llista de Qs poguessin fer el mateix viquiprojecte o similars, i

2) omplir les dades pendents a wikidata, veient de manera visual "què falta".

Si pots, genial, si no, ja anem fent :P)))

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@ÀlexHinojo Vols dir com aquesta que havies fet o t'imagines una altra cosa ?.

Pensava fer una plantilla que construís una línia a partir de la Q aportada com a paràmetre

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

@AmadalvarezAixò que dius. Si tenim una eina que a partir d'una Q determinada ens dona la seva info (nom, datanaixement, datamort,llocdenaixement,llocmort, ocupació...) seria genial. La plantilla que menciones té molt bona pinta i es pot fer servir per a d'altres projectes, entenc ;)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@ÀlexHinojo Això ja ho tenim, ......però la llista és massa llarga i talla per excés de consum de recursos. Ex: Plantilla:Filera en proves

Pregunta: Seria igualment vàlid, operativament parlant, tenir-ho en 3 llistes que han de ser pàgines diferents ?. mira aquest exemple. Com que no podia posar totes les mostres d'infotaules en una pàgina, hi ha un menú que et fa canviar de pàgina sense que l'usuari hagi de saber-ho.

Si la resposta és "si", m'hauries de dir per on tallem. podríem seguir la lògica de les tres cares de l'obra.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

@Amadalvarez les tres ales em sembla bé. I sí (si no et suposa gaire feina, ja que seria una pàgina per treball intern, per millorar continguts a wikidata). Gràcies per endavant! (ho pots fer com a subpàgines del viquiprojecte)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@ÀlexHinojo Ja he fet el primer bloc. Tela marinera la feinada que m'ha donat. Per saber qui anava a cada ala i poder separar la taula en 3, he hagut de quadrar-les amb la llista que hi ha a l'article de llista de dones..... Artesania pura. Per cert he detectat un grapat d'inconsistències que he mirat d'arreglar. Redireccions de l'anglesa que envien dos noms a un sol article, errors de translació on faltava alguna lletra i poc més.

Hi ha dues a investigar: Aruru i Laya no estan a la taula. Si t'hi vols entretenir ?...

Demà miro de seguir una estona amb les altres dues.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@ÀlexHinojo Ja ho tenim. Ho he afegit a la pàgina del projecte. No sé si vols avisar els editors.

He hagut de tallar-lo en 6 trossos perquè es immensa. Encara i tot, depèn com li agafa, també falla a les últimes files. Es torna a provar fins que estigui en un millor moment i avall.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Ho he estat provant. Cert és que es talla a les darreres files però crec que ens serveix a tots per anar fent proves sobre com podem integrar millor wd i wp i quines oportunitats hi ha en aquest camp, sobretot a l'hora de facilitar campanyes o tasques a fer.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Merci, @ÀlexHinojo. Quan acabis d'endreçar el que es veu, comentes les primeres files (que no es perdin però que no actuïn) i veuràs les que ara donen error.

Resposta a «gestionar fàcilment taula amb 1000 registre»