Tema de Usuari Discussió:Jove

FranSisPac (discussiócontribucions)

Estem segurs que la data de defunció de Joan Fontcuberta és dilluns 12? Jo he estat pendent tot el temps, fins i tot cercant a esqueles, per confirmar-ne la data, ja que, tenint en compte com es difon la notícia (nota de Quaderns Crema usada en general com a font) i l'hora que consta en el seu twiter (1:42 del 12 de febrer), és fàcil pensar que hagi estat abans.

He vist que un usuari l'ha posat a Wikidata, però no em serveix de garantia. Si n'has pogut trobar alguna referència fiable estaria bé incorporar-la a l'article (i/o a Wikidata). Cordialment,

Jove (discussiócontribucions)

Totalment d'acord amb la teva apreciació. Em vaig precipitar seguint el criteri de Wikidata, que veig que a data d'avui encara no s'ha publicat cap referència del dia de la seva mort. Salut!

Lauraargent2018 ha amagat aquest apunt (historial)
Lauraargent2018 ha amagat aquest apunt (historial)
FranSisPac (discussiócontribucions)

Restableixo, modificat, el contingut de l'apunt anterior (18:28, 14 feb 2018) on especificava el nom complet d'algú que el tenia com a nom d'usuària registrada i ara l'ha canviat per un àlies. També ha esborrat la traça anterior d'arreu on se la identificava.

«Gràcies. Estic intentant contactar "per fora" amb l'usuària (no ha creat pàgina d'usuària però sí figura el seu nom en discussió i en contribucions) que ha posat la data del 10 a Wikidata i a VP (veure també Usuari Discussió:Kette~cawiki), per tal que ens en proporcioni alguna referència pública.»

Resposta a «Data defunció Joan Fontcuberta i Gel»