Tema de Viquipèdia:La taverna/Multimèdia

Penjar un logotip a l'entrada d'una institució

5
Resum per Pere prlpz
Renamed user kemQZmzqFVZzxRBwzJuv (discussiócontribucions)

Bon dia,

Voldria afegir el logotip de la Universitat Rovira i Virgili a la corresponent entrada de la Viquipèdia, a la infotaula. He vist que és una de les excepcions previstes al formulari de càrrega de fitxers, però no tinc permís per fer-ho i salta un filtre.

No sé si he de demanar permís per fer-ho, o si he de demanar a un administrador que ho faci. Tampoc sé quin és el procediment per fer cap d'aquestes dues coses.

Us agrairé una mica d'ajuda. Gràcies!

Xavier

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Urv2010comunicacio Suposo que et refereixes al formulari de càrrega. No he sabut veure el que dius del filtre.

Si et refereixes als missatges "amenaçadors" que surten dient que " Aquest fitxer està marcat com a no lliure...." i avisos similars, pensa que no van dirigits al que ho està carregant, sinó que són per a que, qui trobi la imatge, sàpiga que "NO ÉS LLIURE" i no la podrà agafar.

La única cosa que t'exigeix a tu en el moment de la càrrega, és que indiquis bé l'origen, la llicència (en aquest cas, logotip) i la justificació.

Si continues tenint problemes, potser si que és un problema del teu usuari que jo no puc veure. Hauries d'anar a VP:PA i demanar-ho a un administrador.

Gràcies per l'aportació.

Renamed user kemQZmzqFVZzxRBwzJuv (discussiócontribucions)

Bon dia, @Amadalvarez, i gràcies per la resposta.

Sí, em refereixo al formulari de càrrega. Malgrat no fer cas dels missatges "amenaçadors" i indicar l'origen, la llicència i la justificació, continuo sense poder penjar el logotip. T'adjunto una captura de pantalla: https://www.dropbox.com/s/289qhyx38hpkh9g/avis-filtre-wikipedia.PNG?dl=0

Entenc, doncs, que he de fer la petició als administradors. És així?

Gràcies!

Xavier

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Val. No hi havia pensat que el teu usuari és nou. No passa res, ho demanes a VP:PA i trobaran la forma d'ajudar-te. Salut !

Renamed user kemQZmzqFVZzxRBwzJuv (discussiócontribucions)