Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Pel que fa a la barra dels períodes que apareix en «Infotaula ésser viu» com a variable «periode=» dels animals ja extingits (exemple -> Caseodus), enlloc de ser tota taronja, podria ser de colors (un per cada periode)? (exemple -> rango temporal en es:Caseodus)

Paucabot (discussiócontribucions)

Això és a causa de {{Geological range}}. He vist que en la majoria de wikis és, efectivament, de colorins. Anava a avisar el creador de la plantilla, però és un anònim. Jo no tenc molt clar si m'agrada més tota d'un color o de colorins.

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Mes que res era per tindre millor marcat la diferència entre els diferents períodes. Amb el mateix color, el límit és molt difús i no saps a on comença un i acaba l'altre, només tens una aproximació; exemple: Campodus (entre Carbonifer i/o Permià???) -> es:Campodus (ja es veu millor que és només Carbonífer)

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Tot i que la plantilla tota groga fa maco, d'acord amb en Jaumellecha que amb colors pels períodes queda més clar de quin període parlem.

Ara bé, en el cas de Campodus hi ha el problema afegit que els límits temporals no són consistents amb la definició de Carbonífer. No he sabut veure com estan definits els períodes a la barra, però més enllà dels colors la nostra barra està donant un període diferent que la castellana. Fins i tot amb colors, estaríem posant Campodues entre Carbonífer i Permià. Si una part del problema ve de la definició de la plantilla, pot ser que tinguem més fòssils amb la barra mal posada.

YggdrasilAsir (discussiócontribucions)

És una bona idea això dels colors!

Resposta a «Color periode»