Tema de Usuari Discussió:Kippelboy

Llicència sobre cartells de paret no signats

3
Jove (discussiócontribucions)

Hola company, no acostumo a demanar ajuda però la veritat és que necessito demanar-te opinió respecte a un tema de llicències perquè no m'ensurto. Aquest darrer any he anat recopilant imatges, de la meva pròpia autoria, sobre personalitats del concflicte basc-espanyol que, per alguna raó o altra, han estat rellevant.

La veritat és que fa escasos dies, un usuari va sol·licitar l'esborrament de tot de fotografies (amb un biaix polític més que sospitós). Abans de sol·licitar una possible restauració, m'agradaria saber si és motiu d'esborrament un cartell polític no signat com aquest: http://www.elmundo.es/pais-vasco/2017/11/17/5a0ee4a7468aebf5758b45c2.html

La realitat és que a hores d'ara han quedat esborrades totes aquestes i la feina ha quedat en va.https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Deletion_requests/Files_uploaded_by_Jove

Moltes gràcies,

Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola @Jove, la veritat és que no domino prou per poder ajudar-te. Potser en @KRLS o en @Vriullop ens poden donar un cop de mà.

Vriullop (discussiócontribucions)

Jove, l'usuari que ha demanat esborrar-les és experimentat i sol tenir bon criteri. Li pots preguntar directament. No puc opinar sobre imatges ja esborrades però en general el fet que no estigui signat no vol dir que no tingui un autor. Encara que realment sigui desconegut i raonablement no hi hagi manera d'esbrinar qui és, una obra anònima no és lliure fins als 70 anys des de la seva publicació.

Resposta a «Llicència sobre cartells de paret no signats»