Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Multimèdia

Edithsme (discussiócontribucions)

Hola a tots. Tinc un dubte i és que crec que no ho he fet bé la feina, Veureu, he tret la filigrana i les marques d'aigua d'una pintura: Magdalena_Sybilla_of_Saxe-Weissenfels,duchess_of_Saxe-Eisenach, però quan l'he pujada m'he adonat que potser en les pintures hauria de conservar el format. És a dir, que no sé si hagués hagut de fer-la ovalada com la pintura, però a les hores hauria de ser en format png, o potser així quadrada com l'he fet ja està bé. Ai, no sé! Algú em podria dir que es fa quan es troba una pintura ovalada? Li deixo la forma pero en png o l'enquadro com he fet.?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Edithsme Jo penso que la tindries d'haver deixat com era, ja que la banda de baix-dreta està inventada per aconseguir fer-la quadrada. La pena és que el marc no estigui sencer a l'original, perquè podries fer-la quadrada mostrant tot el marc.

O sigui que, per fer-ho bé, n'hauràs de fer-la ovalada i sense marc.

Bé, és la meva opinió, però espera a veure si algú més diu la seva.

Bona feina !

Konkordia (discussiócontribucions)

Hola @Edithsme. Jo ho deixaria tal com l'has trobat, ovalada, amb el marc, que és el que existeix realment. Tot i que la feina que hi has fet és molt ben feta.

Edithsme (discussiócontribucions)

Si, crec que teniu tota la raó. De fet, primer he pensat a eliminar la versió que havia pujat, però coneixent-me no ho he fet perquè he tingut por d'esborrar el que no tocava, així que he optat per fer una altra versió, deixar la filigrana (el marc) tal com havíeu suggerit, i només he tret les marques d'aigua. Espero que així serveixi. De tota manera he après alguna cosa. Mai més em tornaré a posar amb pintures ovalades, per si de cas. Gràcies per tot. Sou una gent formidable. Una abraçada. :)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Edithsme No cal que diguis "sou", perquè tu també et mous pels mateixos valors, altrament no estaries dedicant hores a això. Hauries de dir "som una gent formidable".

Salut !

Edithsme (discussiócontribucions)
:) ;)
Konkordia (discussiócontribucions)
Edithsme (discussiócontribucions)
:):)
Resposta a «Dubte»