Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Desesser (discussiócontribucions)

Em sembla una mala pràctica penjar articles a penes començats i anar elaborant-los de mica en mica a la vista del públic, encara que llueixin el cartell d’«inacabat». N’hi ha que ofereixen mentrestant un aspecte tan lamentable (traduccions automàtiques il·legibles, formats erronis que llastimen la vista, etc.) que compromet greument la imatge de la viquipèdia, i això se sol prolongar durant dies i dies, si no més. La meva proposta és ben simple: traslladar-los sense contemplacions a les pàgines d’usuari (no són per a això?), i advertir en cada cas l’autor que no el publiqui fins que assoleixi un estat mínimament presentable. Disculpeu l’exabrupte, però és que encara no m’he recuperat de l’últim ensurt.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ens podries posar l'exemple que t'ha provocat aquest darrer ensurt?

En general, la gent posa l'etiqueta d'{{inacabat}} i s'oblida de llevar-la (i fins i tot d'acabar l'article). Ho sé perquè normalment som jo que lleva l'avís als articles inacabats del mes passat (com a màxim, l'haurien de dur una setmana d'acord a Plantilla:Inacabat).

Ara, crec que tothom ha de tenir l'oportunitat de començar un article a l'espai principal (sense haver-ho de fer a l'espai d'usuari). El problema supòs que és si queda a mitges després d'uns quants dies. Jo, en aquest cas, usaria {{Usuarificar}}.

Desesser (discussiócontribucions)

Em sap mal haver d'assenyalar-ne un en concret, però ja que m'ho demanes, heus-lo aquí.

Paucabot (discussiócontribucions)

Realment fa mal d'ulls. Jo li posaria {{Usuarificar}}. També pots provar de parlar amb aquest usuari.

Desesser (discussiócontribucions)

No tinc pràctica en aquesta mena de gestions, i em fa por de ficar la pota; per això ho he comentat ací en lloc d’actuar immediatament pel meu compte. No tinc clar, per exemple, si la plantilla {{usuarificar}} comporta esborrar la de {{inacabat}} que hi ha ara, o si aquesta s’hi ha de conservar al costat de l’altra. Per altra banda, veig que fa només dos dies que s’hi està treballant, i la documentació de la plantilla parla d'una setmana, així que de moment m’abstinc de fer res, deixaré passar uns dies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo esperaria una setmana i, si de cas, després afegeixes la plantilla d'usuarificar.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Jo donaria marge d'una setmana des de la creació, i més si es veu (com és el cas) que l'usuari hi va treballant mica en mica. No sembla el cas d'un article abandonat. Una opció alternativa, entre usuarificar i no fer res, és ocultar les parts no revisades amb el codi per comentaris: <!--- ... ---> i avisar l'usuari.

Resposta a «Inacabats»