Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Pots mirar special:permalink/20253188 ?

La primera versió no té sorting i com què no sempre està ordenat li he volgut posar. Ara bé, com a data manego indistintament la $1=P585 o $2=P580 (que inclou dins el seu formatting la $3=P582), segons em trobi. És a dir, 3 paràmetres.

Per poder aplicar el sorting sobre $1 em cal dir-li que ha d'agafar P580 o P585, i ho faig amb el whichqualifier que ja faig servir a la infotaula persona amb els càrrecs. Doncs bé, el resultat és la segona prova. No només no considera la segona opció -és a dir, sempre agafa P580-, sinó que he posat un debug al whichqualifier i sembla que ni entra. Deu ser tan estúpid com que he comès un error de sintaxi que no veig.

M'ho pots mirar ?. Merci

Vriullop (discussiócontribucions)

La plantilla whichqualifier l'analitza abans d'entrar al mòdul i li passa el valor P580. No hi ha manera de definir un qualificador variable. He afegit en proves tablesortalt pel qualificador alternatiu en l'ordenació: Special:Permalink/20253432. La primera reacció ha estat dir que impossible. La segona ha estat què passaria si... Ha resultat més fàcil del que m'esperava. Estem inflant les opcions, però si són útils i fàcils, cap problema. Aquest tablesortalt només actua quan el valor corresponent al tablesort està buit.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Genial !. Ja avisaràs quan la passes a producció. De moment estic amb les proves d'edificis. Si hi ha alguna cosa t'aviso.

En un món normal no imagino en quines circumstàncies s'ha de voler una clau alternativa. En algun moment vaig pensar a demanar-te una segona clau d'ordenació, però com que vaig intuir que m'engegaries, suposo que vaig trobar una altra solució.

Per cert, parlant de gadgets candidats al mòdul, has vist {{Valuebyqualifier}} ?, si algun dia vols optimitzar recursos, ja saps. Quan tingui una estona faré la {{Qualifierbyvalue}}, per fer-la servir amb la Conté parts del tipus (P2670).

Vriullop (discussiócontribucions)

Fet.

Veient Valuebyqualifier per sobre, entenc que la necessitat és tractar els qualificadors fora del format taula i a més poder filtrar. Si ho he entès bé, a Aragonès (Q8765) per Nombre de parlants (P1098) en lloc d'usar list=false usar d'alguna manera list=P518/Q36870, amb possibilitat d'ampliar la llista en OR, i possiblement formatting=$0 ($1). En qualsevol cas és una clau de volta més al mòdul i em temo interferències amb la lògica actual. (\me: o no, amb la mateixa lògica de taula aplicant un filtre). Recorda-m'ho a l'hivern.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Lo del filtre a la table ja ho havies esmentat en una altra conversa. Penso que podria ser una via millor perquè, si bé l'ús que has vist és seleccionar en una lectura seqüencial per no disposar d'una de directa (on la resta d'instàncies no importen), a voltes cal operar sobre un tractament table. Exemple: A Esdeveniment significatiu (P793) que has vist com ho estic tractant per a fer la cronologia d'un edifici, em trobo que hi ha un valor que no el vull tractar perquè ja ha aparegut a un altre lloc de la infotaula, com és el cas de les extensions dels Patrimoni de la Humanitat que hom va decidir guardar-ho en aquesta propietat en lloc de posar-ho, per exemple com a qualificador de la protecció o del seu identificador.

Ja en parlarem a l'hivern.

Per cert, vaig començar a fer un cross reference de plantilles i mòduls per fer la migració i estic per la meitat. Ja t'ho passaré quan estigui més avançat. Salut !

Vriullop (discussiócontribucions)

Havia dir a l'hivern? Digue'm malalt. Tal com ho planteges sembla més fàcil. Ahir vaig anar al cinema a veure una peli dolenta i li anava donant voltes. Aquest matí m'he llevat pensant que ara o que desprès seria complicat reprendre-ho: Special:Permalink/20259372. No ha estat tant fàcil però tenia la lògica bàsica. Em temo que es podrà desenvolupar més segons els casos.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Wonderfull !.

No et pensis que vull fer un pojaque, però existeix whitelist0 / blacklist0 ?. això em salvaria de molts IFs problemàtics dins el rowformat que sovint no acaben de funcionar bé. Merci,

Vriullop (discussiócontribucions)

De moment només està previst pels qualificadors. El 0 sempre l'haig de tractar a banda i m'obliga a reorganitzar l'invent. Ho deixo pendent per un altre dia. De moment prova que no s'hagi trencat res per si ho puc passar a producció.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Vaja. Això solucionaria el futur Qualifierbyvalue. Ja ho faré i així tens la mostra d'aplicació.

Vriullop (discussiócontribucions)

Fet. Ara admet whitelist0 i blacklist0.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Poden conviure whitelistn per dos o més qualificadors ? Fan un AND entre ells o un OR de qualsevol d'ells ?

Vriullop (discussiócontribucions)

En teoria ha de funcionar per més d'un qualificador. No ho he provat. Seria un OR tant en whitelist com blacklist. Usant whitelist en un qualificador i blacklist en un altre possiblement només funcionarà el whitelist.

Vriullop (discussiócontribucions)

Matiso l'ús de whitelist i blacklist en diferents qualificadors, sense haver-ho provat:

  • Si no hi ha ni l'un ni l'altre, aplica whitelist per defecte.
  • Si no hi ha col·lisió, aplica el que trobi
  • Si hi ha col·lisió, aplica el darrer
resultat whitelist1resultat blacklist2treu la fila?
nonono (aplica whitelist per defecte)
nosí (aplica whitelist)
nono (aplica blacklist)
no (aplica blacklist, el darrer resultat)
resultat blacklist1resultat whitelist2treu la fila?
nonono (aplica whitelist per defecte)
nono (aplica blacklist)
nosí (aplica whitelist)
sí (aplica whitelist, el darrer resultat)

En resum, és un ús estrany i simplement caldrà advertir que hi poden haver resultats inesperats.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ja ho provaré.

Ara t'obriré una altre encàrrec per si tornés a anar al cinema tinguis en que pensar.

No és urgent, o sigui que no t'hi posis fins no fer net de les proves en curs. !!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Pots passar el tema whitelist/blacklist a producció. Ho he fet servir abastament a la nova versió d'infotaula edifici ({{proves amadalvarez}}. Dóna molt de joc.

Vriullop (discussiócontribucions)

Fet.

Resposta a «sorting en table»