Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

segon lliurament de infotaules multilingües versió 3.0

3
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Aquest cap de setmana tindrem força canvis.

De moment per esmorzar, acabo de pujar la {{infotaula geografia política}}. Incorpora poques novetats a banda del multilingüisme.

Com sempre, aviseu si hi detecteu algun nyap. Merci,

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Avui he canviat la {{infotaula d'ésser viu}}. Ha sofert canvis tècnics MOLT substancials, però de poca transcendència visual (si funciona tot bé, clar).

Canvis destacats:

  • Multilingüisme. Recordeu que a l'espai d'articles el veurem en català, però a la resta (usuari, plantilla, etc.) el veurem a la llengua del nostre perfil personal.
  • Tractament més automatitzat de l'estat de conservació, recuperant informació de WD. La imatge amb la infografia de l'estat (vulnerable, sense risc, etc.) ja no la posa directament la infotaula, sinó que agafa de WD la de l'idioma que correspongui. Si no existeix la versió idiomàtica que estem tractant, mostra la versió en anglès.
  • Normalització de totes les icones de bolets que es feien servir, ja que no hi eren a commons ni a WD.
  • Canvis a la forma de recuperar des de WD les abreviatures de zoologia i botànica.

espero una tasca intensa dels naturalistes per detectar errors o millores. Gràcies,

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Des d'aquest matí funciona la nova versió del tractament de dimensions (que mostra icones i fletxes per simplificar la notació de la mesura dels objectes). Això afecta a diverses infotaules, com ara, Indret, obra artística, telèfon mòbil, etc. El canvi incorpora dos grans canvis:

1) el tractament de noves dimensions que amplia l'abast d'aplicació del format a vaixells i ponts, i fa més precisa la denominació de la 3a. dimensió que pot ser: llarg, fons o gruix, segons cada cas. Les dimensions tractades són:

2) el tractament de multivalors qualificats (amb S'aplica a (P518) o Criteri utilitzat (P1013)) d'aquestes dimensions. Fins ara només podíem tractar un valor (cas més habitual per un objecte). Però certs elements contenen més d'una mesura, bé sigui feta a diferents punts (l'alçada màxima vs habitable d'un gratacel; mida d'un quadre amb marc vs només pintura) o bé referida a diferents parts (estàtua vs pedestal / mirall primari vs mirall secundari). Ara es mostra una línia per cada valor trobat al qualificador amb el conjunt de dimensions tenen el mateix valor.

Detectareu canvis als articles existents on s'ha millorat la icona aplicada (gruix en lloc de llarg) o en aquells que tenien multivalors qualificats i fins ara no es mostraven.

Si us agrada l'invent, podeu felicitar al @Vriullop:, mag del LUA i mestre de WD.

Salut !

Resposta a «segon lliurament de infotaules multilingües versió 3.0»