Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Circem (discussiócontribucions)

Bon dia, Pau,

Fa uns mesos vaig traduir una pàgina del castellà, "Ana López Navajas", i just ara m'he adonat que no es podia trobar a la Vikipèdia. He entrat al meu compte, després de molts mesos, i he vist que tenia un avís de "proposta per esborrar la pàgina". Com que és la meva primera contribució a Vikipèdia, imagino que hi haurà aspectes que no compleixin els requisits, però no trobo enlloc quins. Únicament trobo aquesta informació: "-Pau Cabot · Discussió 20:37, 9 març 2018 (CET)".

Podries informar-me d'on trobar els comentaris per tal de millorar la pàgina?

Moltíssimes gràcies i salutacions.

Paucabot (discussiócontribucions)
Circem (discussiócontribucions)

Hola,

Moltes gràcies per la informació. Veig a la pàgina que em comentes que únicament posa "No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat". He clicat als enllaços de "Cerca fonts", que impliquen cerques a Google, i tots ells verifiquen que tot el que està escrit a l'article és cert. Hi ha enllaços de mitjans com ara.cat, eltemps.cat, concretament per al català, vídeos, i molts d'altres.

He rellegit també els criteris d'admissibilitat, i l'article els compleix tots:

  1. Escric un article complet amb seccions, i no una fitxa o paràgraf.
  2. Les fonts citades són fiables. Mitjans de comunicació amb gran recorregut, revistes d'investigació, etc.
  3. Es basa en fonts independents.
  4. Compta amb fonts secundàries.
  5. Utilitza múltiples fonts per tal que el resultat sigui més o menys neutral.

Si pogués tenir més detalls sobre quins aspectes concrets de l'article caldria millorar, ho agrairia. Si és necessari, puc penjar l'article a l'àrea de proves.

Moltes gràcies de nou.

Paucabot (discussiócontribucions)

Acab de mirar com era l'article quan el vàrem esborrar i s'assemblava més a un currículum que a un article enciclopèdic. No basta que el que diguis sigui cert, ho han d'haver dit fonts fiables, i les que hi ha a l'article no són ni El Temps ni l'ARA, sinó a d'altres coses (les que no són directament referències a coses que ha fet aquesta biografiada).

A més, l'article no era gaire neutral (ha publicat diversos articles sobre les seves investigacions en prestigioses revistes especialitzades) i tenia molts trossos sense cap referència. Coneixes la biografiada? Si és així, hauries de pegar una ullada també a Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Circem (discussiócontribucions)

Hola, Pau,

Moltes gràcies per les indicacions, no estic acostumada a escriure articles a la Wikipedia i realment sí que hi ha alguns trossos poc neutrals i potser massa descriptius. Tornaré a fer una proposta amb les teves suggerències. En aquest cas, hauria de publicar novament l'article i esperar els comentaris, o hi ha algun lloc com d'esborranys on pugui treballar i tenir feedback abans de publicar-ho?

Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Pots fer l'article a la teva pàgina de proves: Usuari:Circem/proves. Et puc ajudar a millorar-lo, però no seria recomanable que el fessis si tens un conflicte d'interessos.

Circem (discussiócontribucions)

Hola, Pau,

He modificat l'article d'Ana López Navajas per tal d'adaptar-me a les convencions de la Viquipèdia. L'he tingut alguns dies a proves (Usuari:Circem/proves/Ana López Navajas). Havia pensat en publicar-lo ja. Per descomptat, si cal fer modificacions d'algun tipus, així ho faré.

Gràcies de nou pels comentaris i ajuda.

Paucabot (discussiócontribucions)

Encara no m'has dit si tens un conflicte d'interessos i com que evites respondre'm, hauré d'acabar suposant que sí.

Circem (discussiócontribucions)

Hola de nou,

Sí, conec la biografiada i, sobretot, conec el seu treball d'investigació, ja que he anat a moltes de les seves xerrades i he llegit molts dels seus articles. De totes formes, l'article original no el vaig escriure jo. Estava en castellà, vaig veure diverses incorreccions i les vaig modificar. I llavors vaig pensar en traduir-lo al català. Ara el què m'agradaria és aprofitar les correccions i consells que se'm donin (per a l'article en català) i poder millorar també el que està en castellà.

Caldria, llavors, modificar alguna part específica?

Moltes gràcies,

Lucía

Paucabot (discussiócontribucions)

Si tens un conflicte d'interessos amb aquest tema, no hauries d'escriure sobre aquest tema.

Circem (discussiócontribucions)

D'acord., així ho faré, llavors.

Gràcies per l'ajuda.

Resposta a «Ana López Navajas»