Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Resum per Docosong

Ajuda editors nous

Gattuso47 (discussiócontribucions)

Hola @Docosong,

Gràcies per ajudar-me a millorar l'article que he estat escrivint. T'ho agraeixo. Em vas posar uns comentaris a la meva pàgina de discussió, crec que per respondre ho he de fer al teu.

- Primerament em proposes una discussió sobre les majúscules al títol. Ho vaig posar així en un inici (i després vaig canviar-ho, equivocant-me en el procés, de pas) perquè a la seva pàgina oficial, al seu logo i arreu on mencionen l’empresa, ho fan en majúscules. Potser sí que tens raó i s’hauria de posar només APLI en majúscules i després Paper, no ho sé, la veritat.

- He afegit noves referències que he anat trobant a la web. Crec que n’hi ha algunes que són menys “neutrals” que d’altres, la veritat, però pensava en un nombre mínim de referències. N’hi ha que al meu punt de vista sí que tenen més valor, com articles als diaris o un llibre.

- De moment no he trobat cap referència externa a la web de l’empresa sobre el tema de la història. El llibre que anteriorment comentava sí que fa referència a que es una empresa familiar dels anys 30. Continuaré la meva recerca!

De nou, gràcies per guiar-me en aquest procés!

~~~~

Gattuso47 (discussiócontribucions)

Hola de nou @Docosong,

He anat inserint noves referències que he trobat a llibres i altres. Ho dic pel tema del procès d'esborrament.

Per altre banda, he estat modificant una altre antrada, que no és meva, però només té una referència. Sóc lliure d'anar ampliant i posant referències externes. Ara mateix no té problemes "d'esborrament" per falta d'elles, però no voldria que així fos.

Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)

Bon vespre, s'agraeixen les ampliacions i les referències però com he comentat anteriorment algunes referències fan relació al negoci i la productivitat de l'empresa. És important conèixer les plantes de producció i els seus productes, però continua havent una gran mancança dels seus 85 anys d'història. Pots agafar com a model Roca (empresa).

També et recomano que busquis referències que parlin àmpliament del'empresa i no de manera puntual. Per altra banda, et recomano que donis un cop d'ull a:

Gattuso47 (discussiócontribucions)

D'acord @Docosong, arreglaré això de la història de l'empresa. Pel que he vist a la pàgina de Roca, l'entrada té més explicació de la història, però només té dues referències, llavors podria també esborrar aquelles que al meu parer fossin més publicitàries i així també no caure en "promoció", com comentes. M'ho tornaré a mirar. Gràcies.

Gattuso47 (discussiócontribucions)

Bona tarda @Docosong. He anat fent i retocant altres articles de Wikipedia hi he anat veient els meus errors del meu primer article. L'he anat modificant: he canviat l'ordre, he ampliat la història amb els fets que m'han semblat més ressenyables i que no fossin considerats promoció a imatge i semblança de l'article de Roca que em vas recomanar. Crec també que amb aquest nou ordre és més semblant a tots els articles de la Wiki. Ja em diràs com ho veus, si és suficient per retirar l'avís o si és necessari fer alguna acció més. També desconec si aquest avís té data de caducitat i a partir de cert moment s'esborrarà de forma automàtica l'article si no sóc a temps de modificar-lo. Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)

El nou plantejat de l'estructura és més idoni, però crec que has de valorar la qualitat de les referències, molts no em semblen fiables.

Per altra banda, parles del grup Caposa, que si no entenc malament, és propietària d'Apli Paper. Potser, es més convenient que parlis d'aquesta empresa primer, ja que, pel que veig, es trobar més informació sobre ella: http://hemeroteca.lavanguardia.com/preview/2018/07/20/pagina-55/34191747/pdf.html?search=apli%20paper, http://hemeroteca.lavanguardia.com/preview/2008/05/14/pagina-71/34484200/pdf.html?search=grupo%20caposa, http://ccuc.cbuc.cat/record=b5259682~S23*cat Tingués en compte que es demanen fonts fiables publicades.

El problema d'ara és que hi ha molta informació no gaire contrastada amb les referències. Dona-li un cop d'ull a Viquipèdia:Com escriure un bon article

Gattuso47 (discussiócontribucions)

Bon dia @Docosong, he estat treballant un xic més en aquest article (encara que per ser sincer he vagat per altres articles fent petites modificacions) però exposo el que he intentat arreglar/modificar: he retirat referències que podien no ser fiables, n'he posat d'altres per referenciar les dades i he posat alguns hiperenllaços dintre de la mateixa Wiki. Tinc dos dubtes ara mateix: en primer lloc, per fer referència a la foto de l'article, quan es parla del producte he posat "(fotografia)" i no sé si es pot enllaçar d'alguna altre forma. En segon lloc, no sé si l'avís farà que l'article desaparegui o si tinc un temps determinat per arreglar-ho o si creus que ja ho està i es pot retirar. Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)
  • La funció principal de les imatges és il·lustrar l'article. També és recomana no abusar-ne. Ara mateix trobo que l'extensió de l'article no és prou suficient per afegir-ne gaires. Més aviat trobo urgent afegir una fotografia a la infotaula de la seu social de l'empresa
  • Els avisos no tenen temps determinat. Quan l'editor hagi corregit les modificacions demanades pot treure l'avís. Ara bé, la Viquipèdia busca la neutralitat i per això l'article pot ser subjecte a futures correccions o millores demanades per altres usuaris.
  • Com t'he dit anteriorment, segons la meva opinió l'article justeja en l'admissibilitat, i, encara que ha millorat molt en comparació a la primera versió, continuo veient-lo com promocional.

Salut!