Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Problemes amb la imatge de l'evolució de la bicicleta (29/10/17)

5
Resum per FranSisPac

Problema, resolt, de caché

FranSisPac (discussiócontribucions)

La setmana passada vaig detectar problemes amb la "imatge del dia d'avui" del 29 d'octubre de 2018, que s'agafa de Mòdul:POTD/2017: les xifres “6” i “7” del peu de foto no es corresponien amb les imatges. Per l’historial de commons:Special:History/File:Bicycle evolution-numbers.svg vaig veure que l'edició feta el passat 21 de juny va incloure una imatge assignant-li el número 6 i l'any 1960, però canviant els números i les dates de les dues últimes, que de 6-1960 i 7-1970 passaven a 7-1970 i 8-1980 sense cap justificació.

En lloc de modificar el peu d'imatge que hi vas posar, fent quadrar números, em va semblar que havia de revertir l'edició esmentada (també una altra posterior "sense sentit").

La situació que va quedar, i que ara puc comprovar, és:

  1. Tot i que al revertir a Commons em va dir que passava a la «version as of 12:45, 15 November 2007 (UTC)», i així queda reflectit en la secció ”Historial del fitxer” (que, per cert, no sé com accedir-hi directament), la imatge que apareix tant en aquest apartat com en la invocació del fitxer és la que hi havia abans i que jo pretenia que desaparegués.
  1. Si entro a Mòdul:POTD/2017 i a la finestreta de prova hi poso “29/10” es genera la imatge “correcta” (la anterior a l’edició “errònia”) i el peu de foto aleshores quadra!

Com és un terreny en el que em perdo una mica i que tu, crec, domines, pots mirar que cal fer per endreçar -ho? Jo no ho tinc clar. Ja me’n diràs alguna cosa. Gràcies.

Vriullop (discussiócontribucions)

Està tot correcte. Si no veies immediatament la darrera versió és per un problema de caché. A Commons pots usar en la pestanya "Més" l'opció "Purge". Si no t'apareix, activa en les preferències de Commons el giny "EstraTabs2". A la Viquipèdia hi ha un Més/Refresca amb el giny "Afegeix una pestanya «Refresca» que permet refrescar la memòria cau de la pàgina."

FranSisPac (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, però un cop refrescat seguint les teves indicacions o obrint-ho a ca-wiki (última opció que ara em surt al"Més") i també refrescant-ho aquí, sempre veig la imatge de les 8 bicis, tant a dalt com en la primera línia , l'"actual", de la secció "Historial del fitxer". Enlloc em surt la de 7 bicis «as of 12:45, 15 November 2007 (UTC)». Ho he provat tot, també reiniciar l'ordenador, i no hi ha manera. A tu et surt la imatge de les 7 bicis?

Vriullop (discussiócontribucions)

Jo en veig 7. Prova alguna de les opcions de VP:REFRESCA

FranSisPac (discussiócontribucions)

Infinites gràcies! Per fi, amb el bàsic Ctrl+F5 (ara desconfio de certes eines) ha funcionat! «cambio y corto»