Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Article "curriculumitzat" i error de format

16
Rosercp (discussiócontribucions)

Hola, en referència a la pàgina de Rosa Maria Arrazola i Díaz he modificat la redacció i he eliminat la llista extensa de premis i reconeixements seleccionant només els més destacats, i incorporant-los al text, tal i com em vàreu indicar. Podeu eliminar ara les plantilles de "Curriculum" i de "Format"? Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Roser. Ha millorat, però diria que encara necessita millores (veuràs que hi he fet unes quantes edicions). Per cert, vares arribar a llegir l'enllaç que et vaig passar sobre el conflicte d'interessos?

Rosercp (discussiócontribucions)

si que el vaig llegir, gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

I és el teu cas o no ho és? Coneixes aquesta persona?

Rosercp (discussiócontribucions)

Crec que en el meu cas no tinc cap conflicte d'interessos. Vaig anar a un concert d'una altra artista i ella recitava. Em va agradar molt. En buscar-la a internet vaig veure aquest article de la wikipedia i em va servir d'excusa per introduir-me en aquest mon. Feia temps que pensava que m'agradaria col·laborar amb la wikipedia i, per una excusa o altra, no ho feia. Vaig pensar que aquest seria un article senzill però m'està costant força, em sorprèn tanta complicació.

En qualsevol cas, t'agraeixo la masterclass. He après moltes coses sobre la wikipedia en els darrers dies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si només ets una espectadora seva, això no és un conflicte d'interessos, no. Si tens més dubtes, demana el que faci falta.

Rosercp (discussiócontribucions)

Ja he reduït text, llista de premis i enllaços poc rellevants. Ara ja el consideres "descurriculumitzat"?

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja l'hi havia llevat un company. Ara, tornant-lo a llegir no veig que quedi verificada la seva admissibilitat.

Rosercp (discussiócontribucions)

Em pots explicar mes detalladament perquè no creus que sigui admissible?

Una de les coses que m'agradaria fer a la wikipedia, si em permeteu l'ajuda, és vetllar per divulgar la cultura, més o menys propera, i per la visibilitat de les dones, que ja tenen en el mon "real" prou discriminació.

Paucabot (discussiócontribucions)

He mirat les referències i no n'he trobada cap que en parli significativament.

En realitat, la teva intenció és totalment lloable, però potser xoca en qualque moment amb Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat, on diu que els subjectes dels articles han d'haver rebut cobertura significativa per part de fonts fiables. Si no n'han rebut, potser s'hauria de fer primer la feina de donar visibilitat a les dones en aquestes fonts (llibres, enciclopèdies, etc) ja que la Viquipèdia no és una font primària.

Dit d'una altra manera: podem estar d'acord que les dones han estat sistemàticament discriminades, però la Viquipèdia és un lloc que recull el que han dit altres fonts. Per tant, la tasca de visibilització s'hauria de fer prèviament al món (com això, per exemple) i després ho podríem recollir aquí.

Rosercp (discussiócontribucions)

No tinc experiència com a editora de la Viquipèdia i m'agrada descobrir que hi ha la voluntat de fer un seguiment acurat i rigorós dels articles. He mirat altres articles per veure si em podien ajudar i la realitat és que n'he vist molts de referits a persones que, en la meva opinió, estan molt mancats de tot aquest rigor i no tenen cap avís de millora: sense cap citació, altres on es citen només els isbn dels seus llibres, pàgines pròpies o comercials, recitals que han fet, ...

L'enllaç de les Lletres Catalanes, de la Generalitat, que suposo que es una de les fonts fiables, està en procés de reordenació del contingut de la pàgina, ara mateix no hi ha la fitxa de cap escriptor.

A mi, aquesta dona en particular, ni em va ni em ve però em sabria greu que li treiessiu l'article per "culpa" meva. Al cap i a la fi, es tracta d'una persona que ha guanyat premis reconeguts a nivell català i que ha publicat llibres en diferents editorials, un d'ells amb pròleg de la Núria de Gispert . Jo feia temps que pensava en col·laborar amb la Viquipèdia i ella es va creuar en el meu camí, per casualitat.

Paucabot (discussiócontribucions)

Entenc el que dius però l'argument de Viquipèdia:Com el meu, n'hi ha d'altres no és vàlid.

L'enllaç de la Generalitat és cert que ens ajudaria una mica però no hi he pogut accedir supòs pel que comentes tu.

Rosercp (discussiócontribucions)
Rosercp (discussiócontribucions)

Hola de nou, em pensava que en @Docosong era qui havia posat l'avís d'admissibilitat a l'article però m'ha dit que era teu. Com el veus, li treus l'avís d'admissibilitat o l'elimines? Ell m'ha dit que el veu bé per a quedar-se. Jo ja no hi treballaré més, n'estic fent d'altres. Gràcies per l'atenció una vegada més

Paucabot (discussiócontribucions)

Pensa que jo no puc esborrar aquest tipus d'articles que són d'admissibilitat dubtosa. S'ha de fer per votació a VP:EP/P. De totes maneres, si la fitxa de la ILC funcionàs i fos més o manco extensa, crec que es podria conservar.

Rosercp (discussiócontribucions)

D'acord. Gràcies

Resposta a «Article "curriculumitzat" i error de format»