Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Microbiologia dels aliments UAB

IMPORTANT: Comentaris respecte els treballs

3
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia,

En Toni m'ha comentat que durant el seminari d'avui han sortit alguns dubtes i problemes que m'agradaria comentar per aquí:

1) Aquells grups que hagueu començat el treball de manera externa: NO és la manera. No l'heu de fer en un Word i després bolcar-lo a la Viquipèdia a l'últim moment; sinó que ja sigui a l’espai de proves personal del vostre compte d'usuari o a l’article real, ho heu de fer progressivament a l'enciclopèdia. Si no després us trobareu problemes a l'hora d'editar a última hora i a més a més no apareixerà representada la contribució proporcional i real de cada membre del grup. La idea era que no deixèssiu passar massa temps respecte la classe que vam fer perquè no us oblidèssiu dels mecanismes d'edició.

2) La Viquipèdia ara per ara no permet edicions múltiples alhora com al Drive (es preveu que a mitjans de 2019 estigui funcional). Com vaig comentar a classe, com més temps tingueu per organitzar-vos en torns millor, si no se us perdrà la feina que escrigueu alhora i només deixarà editar a la persona que primer faci canvis a la pàgina. A la resta us sortirà un avís de conflicte d'edició que no us guardarà els canvis.

3) Per als que no us deixi editar amb l'Editor Visual i només aparegui l'editor de codi, teniu la solució en el fil de discussió que ha creat la @JúliaCaparrós sota d'aquest.

4) Recordeu que jo quan revisi els treballs, veuré el qui, com i quan de cada article i els participants (és tot transparent!), per tant distribuïu-vos bé les tasques.

5) Per a l'assignatura comptarà la última edició que la gent del vostre grup hagi fet fins a les 23:59 (hora catalana) de la data límit de la vostra entrega. Teniu les pautes de seguiment aquí.

6) Qualsevol dubte que us sorgeixi pengeu-lo al fòrum, no tingueu por a preguntar. Jo rebo avisos directes al wiki i us respondré amb el màxim detall que pugui i probablement en menys de 12-18h, però no ho deixeu per l'últim moment! Penseu que els vostres articles els veurà tothom, tingueu-ne cura :)

Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

A més a més, si voleu evitar que altres usuaris editin activament els vostres articles, us suggereixo que afegiu la plantilla {{inacabat}} (a l'Editor Visual: Inserir > Plantilla > Inacabat) de manera que se sàpiga que hi ha algú treballant-hi en aquell moment.

Resposta a «IMPORTANT: Comentaris respecte els treballs»