Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Jordiventura96 (discussiócontribucions)

El dia 18 de desembre comença el Viquiprojecte:Viquidones/100 Women BBC que té com a objectiu ampliar els continguts sobre les figurants de la llista 100 Women 2018 de la BBC en la Viquipèdia en català. Actualment només tenen article 9 de les 100 figurants. Ens ajudes a reduir la bretxa de gènere?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

La intenció de muntar un concurs de manera que coincideixi amb la data que habitualment fem la quinzena de la qualitat és eliminar la quinzena? O és que hem millorat tant la qualitat que ja no cal al quinzena?

Jey (discussiócontribucions)

Pere tens tota la raó però el to potser no era el més adequat VP:BF

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Jey - En això et dono la raó. Probablement he contestat massa ràpid sense parar-me a entendre per què s'estava anul·lant la quinzena de la qualitat. El fet que muntar viquiprojectes i concursos els mateixos dies de la quinzena sigui un costum recurrent no m'ha ajudat a veure-ho més clar.

Ara, que això és un viqui. Voler eliminar la quinzena de la qualitat és perfectament legítim (encara que no em sembli gaire encertat) i per tant preguntar si algú està mirant d'eliminar-la no hauria de resultar ofensiu ni pressuposar mala fe.

Jey (discussiócontribucions)

La quinzena és probablement el projecte més important que tenim i necessita dedicació total. Rectificació encertada al meu entendre també. M'apunto a tots dos projectes i espero poder-m'hi dedicar a fons! Salut!

Jordiventura96 (discussiócontribucions)

Mea culpa, justament pensava que la quinzena era les dues primeres setmanes de gener. Canvio les dates en la pàgina del viquiprojecte per més endavant, que per la quinzena de la qualitat hi ha molta feina a fer.@Pere prlpz

Resposta a «100 Women BBC»