Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Resum per Kette~cawiki

Plantilles de manteniment

Pol VNG (discussiócontribucions)

Bona tarda, ara l'estic traduint. No sóc gaire actiu a la wiki, però com aquest és breu i conec bé aquestes naus m'he animat a fer-lo, i de pas ens acostem als 600.000 articles

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Sí, ja m'he adonat que has afegit contingut però la primera impressió de veure un article creat sense cap contingut és una mica xocant. Doncs endavant! I si tens qualsevol dubte no t'estiguis de preguntar.

Pol VNG (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. Estic un xic rovellat. Fa un parell d'anys vaig endagar la traducció de l'article "submarí" (des dels punts 3 al 10), però ara haig de repassar.

Pol VNG (discussiócontribucions)

Bona tarda,


He incorporat referències i enllaços, però em segueix sortint el missatge a la capçalera de "aquest article no cita les fonts". Què cal fer?


Gràcies

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Aquest missatge que veus és per una plantilla de manteniment que avisa de la manca de fonts per verificar l'article. No t'amoïnis pel missatge, la plantilla serveix per categoritzar l'article a Categoria:Articles sense referències des de gener de 2019, una categoria de manteniment que consulten editors «especialistes» en afegir fonts. Si vols pots consultar el tema a l'administrador que va inserir la plantilla, aquesta és la seva pàgina de discussió: Paucabot.