Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

Jvallmitja (discussiócontribucions)

Hola Xavier: He acabat un article que pensó que està molt bé. És: "La Sagrada Família (El Greco, Hispanic Society)". Però a l'Infotaula, a baix, on posa "Catalogació" (que no ho vaig inclore jo, sinó alguna altra persona) les dades són equivocades, perquè posa les dades del "Cleveland Museum", i no les de la "Hispanic Society". No sé arregar-ho. Potser el millor seria simplement suprimir les dades de "Catalogació", i ja esta. Però no sé fer-ho. Qui ho va fer es va equivocar.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Benvolgut @Jvallmitja, bona feina! Efectivament és un molt bon article, si bé encara s'hi podrien fer petits retocs:

1) Caldria contextualitzar i afegir més referències bibliogràfiques a l'article. Idealment caldria citar cada frase, o en el seu defecte els paràgrafs. Ara mateix n'hi ha alguns sense referències.

2) Més enllaços interns (blaus) a l'article que enllacin altres entrades, sobretot a les seccions (la introducció està molt bé).

Pel que fa a la infotaula, veig que està creada manualment amb codi. La idea, si la comparem amb altres articles similars, com ara La Sagrada Família (El Greco, Hospital Tavera), és que totes aquestes idees estiguin centralitzades a Wikidata, la base de dades de les Viquipèdies en totes les llengües. Si t'hi fixes a l'hora de clicar "Modifica el codi" en aquest segon article, veuràs que la plantilla de la {{Infotaula d'obra artística}} no té paràmetres i que té un codi de barres petitó que redirigeix cap a Wikidata, on està tota la informació ordenada per paràmetres.

Si accedeixes a Wikidata (mateix compte d'usuari) i vas a la columna vertical esquerra, clica > ''Crea un element nou'' i allà introdueix els valors seguint l'exemple de l'article que estem comparant. Un cop afegeixis els paràmetres i enllacis l'article de la Viquipèdia en català a la base de dades, t'apareixeran tots els valors que vulguis a la infotaula automàticament -la qual cosa servirà també per qui creï l'article en una altra llengua en el futur, que no haurà d'introduir les dades un altre cop i xuclarà el que ja estigui a Wikidata. És prou senzill i la manera òptima de complementar l'article.

Per a qualsevol pregunta, no dubtis a fer-m'ho saber. Salut!


Resposta a «Cercant un mentor»