Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Medol (discussiócontribucions)

Vaja, això no ho havia vist. Tens raó en el teu plantejament. El tema seria si la Diputació pogués canviar l'avís, podríem mirar si algú ho pogués demanar i donar un termini d'un o dos mesos abans de fer res més. Si no és així, s'hauran d'esborrar tots els articles de Sant Pere de Ribes generats automàticament, o resumir-ne i canviar-ne la redacció, cosa que a priori no veig factible. També s'hauria de veure si el text és exactament igual o només s'hi inspira, no he sabut accedir als textos de la Diputació. Finalment, a partir d'ara cal que mirem si hi ha altres municipis amb el mateix problema. Ho comento al grup de comunicació d'Amical, aviam si tenen alguna idea. Gràcies

Medol (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Ben trobat. Ara falta comprovar si el text està publicat a patrimonicultural.diba.cat

Vriullop (discussiócontribucions)

Quan vam començar WLM amb en Kippel vam parlar amb els de patrimoni de la Diputació. Estaven més interessats en tenir presència que en facilitar-nos textos. Normalment són encàrrecs a tècnics, a vegades externs, cosa que ho dificulta. Crec que és la primera vegada que ho veig a IPAC, no crec que sigui freqüent, almenys fins ara. Temps enrere vaig notar una certa rivalitat pel tema de competències.

Les fitxes de la Diputació no són fàcils d'accedir-hi. En un principi les teníem enllaçades a les llistes però les vam treure perquè usen uns identificadors no estables. A http://patrimonicultural.diba.cat selecciona primer el municipi després punxa sobre "llistat d'elements de patrimoni". Si són molts triga una mica en sortir la llista. N'hi ha més que a IPAC, està més enfocat com a suport a l'ajuntament pels plans d'ordenació. Mirant-ne un parell no veig que sigui el mateix text. Els ho deuen haver passat d'alguna altra font.

Medol (discussiócontribucions)

Can Bertran (Sant Pere de Ribes) coincideix. Can Feina (Sant Pere de Ribes) també. El problema és que no podem citar directament si no hi ha una adreça per arribar-hi, per aquest motiu, entenc que és suficient dir a la web on es pot trobar i ja està. Si et sembla, simplement posaré com una referència el text entre parèntesis i ja està.

Vriullop (discussiócontribucions)

Perfecte. Si vols es pot enllaçar directament. Per Can Bertran, una vegada localitzada la fitxa, posant el cursor al damunt surt l'enllaç javascript:drawFitxa(229000148, ...) que es pot convertir a http://patrimonicultural.diba.cat/?fitxa=229000148. Si en el futur canvia l'id de la fitxa, cosa que ja ens ha passat, no és gens greu.

Resposta a «Sant Pere de Ribes»